18°

București

ULTIMA ORA

Au dat lovitura acum 20 de ani, dar apoi au fost urmariti de un ghinion teribil! Ce s-a ales de baietii de la Hanson!


In urma cu aproape 20 de ani, rupeau topurile cu o piesa care a ajuns imediat nr 1 in topurile din intreaga lume. Toti copiii si adolescentii de la vremea aceea stiau perfect versurile melodiei "Mmmbop", iar celor trei frati Isaac, Taylor si Zac li se prevedea un viitor senzational in muzica. 

Ei bine, socoteala din anii '90 nu s-a potrivit cu destinul formatiei Hanson. Cei trei frati au continuat cu muzica, dar au fost mereu departe de succesul comercial de la sfarsitul anilor '90 si nu au reusit sa mai lanseze un hit de calibrul aceluia.

La mijloc nu a fost vreo problema de creatie, din contra, ei au continuat sa fie la fel de productivi muzical, ci falimentul casei lor de productie i-a tras in jos. Abia la mijlocul anilor 2000 au reusit sa scape de aceste probleme. Era, insa prea tarziu pentru a recupera prejudiciul de imagine provocat de casa de productie, care nu a investit aproape nimic, ani la rand, in imaginea si promovarea lor. 

S-au insurat si au o gramada de copii!  

Intre timp, cei trei baieti si-au vazut de viata. Isaac, cel mare, acum in varsta de 36 de ani, este insurat de zece ani cu Dufresne si au trei copii. Din pacate, el a cam avut probleme de sanatate, fiind internat de mai multe ori cu tulburari pulmonare.

Taylor, cel mijlociu, acum in varsta de 32 de ani, este solistul. Si el e insurat si are nu mai putin de cinci copiii, cel mai mare in varsta de 14 ani. Si mezinul Zac, in varsta de 30 de ani, si-a gasi aleasa inimii si s-au casatorit de curand. 

https://www.youtube.com/watch?v=NHozn0YXAeE

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut?

1074

afisari