18°

București

ULTIMA ORA

Bodo: „De Dragobete am primit o sticlă de parfum ce era pe jumătate consumată”


Din cele mai vechi timpuri, iubirea a îmbrăcat diverse forme și a fost sărbătorită fie zilnic, fie ocazional în întreaga lume. Despre dragoste am vorbit cu Bodo, solistul trupei Proconsul, care a oferit, pentru ziarulring.ro, detalii savuroase despre primele sale declarații de dragoste, cadouri, dar și ce anume pregătește pentru îndrăgostiți, de Dragobete.

În prezent, românii se pot bucura de două astfel de momente care sărbătoresc dragostea: Valentine`s Day, care, deși împrumutată de la americani, are o valoare mai mare pentru români și, bineînțeles, sărbătoarea noastră de Dragobete, a tuturor românilor.

Pentru că Valentine`s Day a trecut, așteptăm următorul eveniment dedicat iubirii, Dragobetele, în cadrul căruia iubim românește. Și vedetele se pregătesc din timp și urmăresc realizarea unor programe speciale pentru îndrăgostiții de toate vârstele. Despre dragoste am vorbit și cu Bodo.

Bodo, când ai făcut prima declarație de dragoste și cum a fost? Ai avut emoții, a fost amuzant, cum au decurs lucrurile?

Prima declarație de dragoste a fost însoțită de foarte multe emoții și chiar nu-mi mai aduc aminte cum a sunat.

Să trecem la cadouri. Care este cel mai deosebit lucru pe care l-ai primit de Dragobete sau Valentine`s Day?

(Râde) Cel mai ciudat cadou pe care l-am primit a fost… o sticluță de parfum consumată pe jumătate.

Crezi că sărbătoarea de Dragobete este în pericol de a fi uitată de generațiile noi din cauza „celebrei” Valentine`s Day?

Eu nu cred în acest pericol, pentru că ambele sărbători generează comerț masiv. Rămâne de văzut ce anume se mai inventează după aceste sărbatori actuale, Valentine`s day și Dragobete.

De Dragobete, toți îndrăgostiții pot celebra iubirea la RIN Grand Hotel într-un cadru romantic și plin de surprize plăcute pentru cei care se iubesc, eveniment la care cei de la Proconsul nu vor lipsi. Bodo ne-a mai spus că oamenii nu trebuie să rateze acest eveniment dedicat lor și ne-a explicat că trupa Proconsul pregătește o mulțime de surprize muzicale pentru îndrăgostiți. „Evenimentul de Dragobete în cadrul căruia le vom cânta prietenilor o să fie plin de surprize, pentru că muzica noastră este pentru dragoste, cu dragoste și în dragoste făcută și ne e foarte ușor să producem momente noi, emoționante și frumoase”, a spus Bodo pentru ziarulring.ro. „Pentru fiecare eveniment pe care noi îl punem în scenă, întotdeauna venim cu momente noi, foarte frumoase, iar atunci când vine vorba de sărbătorirea dragostei, nu ducem lipsă de idei, pentru că, așa cum am mai spus, toată muzica noastră este bazată pe dragoste. Așadar, de Dragobete, îi așteptăm pe toți îndrăgostiții la RIN Grand Hotel pentru a ne putea bucura împreună de existența dragostei și a oamenilor frumoși”, a mai spus artistul. 

 

 

Ti-a placut?

947

afisari