18°

București

ULTIMA ORA

BOMBĂ în showbiz! Un fost concurent MasterChef SE IUBEŞTE cu Andreea Marin: "Vreau să ÎMBĂTRÂNESC lângă ea!"


Viaţa unuia dintre concurenţii ajunşi în semifinala primei ediţii MasterChef s-a schimbat radical după show-ul culinar. Nu numai din punct de vedere profesional, dar şi personal.
Participarea la primul sezon al MasterChef, în 2012, unde a ajuns până în semifinală, avea să-i schimbe traseul vieţii lui Mehrzad Moghazehi.


Concursul culinar i-a deschis mai multe porţi, însă, mai ales, i-a dat curajul de a se dedica total pasiunii sale, bucătăria. A făcut un sezon de "Senzaţii în bucătărie" la TV-H, a participat la numeroase evenimente şi show-uri culinare cu demonstraţii de gătit live şi a fost imaginea unui restaurant timp de un an.
A deschis, împreună cu alţi doi colegi de la MasterChef, un studio pentru gătit, în Afi Palace Cotroceni, care în acest moment se află în renovare pentru a promova un nou concept: "Sperăm ca la sfârşitul lunii, ”Hot - Grill & more” să fie gata!
".


Se iubeşte cu Andreea Marin
Mehrzad Moghazehi este un om sensibil, te cucereşte din prima cu blândeţea din voce şi căldura din ochi. În cele mai dificile momente a ştiut să îşi găsească refugiul în braţele fiicei sale, Anisa, pe care o iubeşte cu toată fiinţa.

Relaţia cu mama Anisei s-a deteriorat cu mult timp în urmă, însă fericirea fetiţei a fost o prioritate pentru el. Singurul lucru care îi mai lipsea era jumătatea sa. Şi a găsit-o! "Am cunoscut-o pe Andreea pe Facebook. Tehnologia!.. Chestia e că avem mulţi prieteni comuni în viaţa reală. Asta ne-a şi uşurat prima întâlnire, care a avut loc în noiembrie 2013. Am ieşit la o cafea şi uite aşa a început totul", a declarat Mehrzad, în exclusivitate pentru ziarulring.ro.


Asocierea numelui iubitei sale cu al celebrei Andreea Marin reprezintă o sursă de amuzament pentru acesta: "E foarte bine să te iubeşti cu Andreea Marin (râde). Serios vorbind, e frumos să iubeşti o femeie frumoasă, drăgăstoasă şi specială. Dar şi mai frumos e să fii iubit de ea!", a completat Mehrzad.
Întrebat dacă Andreea va face parte din viitorul său, fostul concurent MasterChef dezvăluie cu entuziasm cât de serios priveşte legătura cu aceasta: "Este persoana lângă care vreau să îmbătrânesc şi să devin bunic! Deja avem planuri să-i facem doi frăţiori Anisei. Cred că asta spune totul! Cu fiica mea se înţelege foarte bine. E foarte atentă cu ea, şi Anisa o iubeşte şi îi spune acest lucru de multe ori. Chiar îmi spunea săptămâna trecută Andreea, zâmbind: << Ce e cu Anisa?! Astăzi a venit la mine de trei, patru ori, bucuroasă, şi mi-a zis: "Te iubesc, Andreea!" >>?! E un lucru important pentru mine că se înţeleg foarte bine şi se iubesc! Nici n-are de ce să nu fie aşa!", se destăinuie, plin de bucurie, Mehrzad.


În mod surprinzător, pentru statutul de "vedetă" pe care l-a obţinut prin participarea la MasterChef, Mehrzad nu consideră nici pe departe că face parte din această categorie. Este modest, munceşte din greu pentru fiecare proiect personal, iar singurul lucru care a venit odată cu celebritatea şi îi aduce bucurie în suflet sunt zâmbetele celor pe care îi întâlneşte:

"Faptul că am devenit cunoscut e plăcut în cele mai multe cazuri. Oamenii se bucură că mă văd şi eu mă bucur de reacţia lor care, de obicei, este un zâmbet sau o glumiţă. Nu cred că există o diferenţă între cum eram înainte de MasterChef şi cum sunt acum. Eu sunt aceeaşi persoană. Dar cu mult mai împlinit şi fericit!", a adăugat simpaticul Mehrzad Moghazehi.
În prezent sunt manager horeca (hoteluri, restaurante şi cafenele) la o companie care comercializează produse alimentare importate din Italia şi Germania, iar pe lângă asta continui cu evenimente, demo cooking, show-uri culinare şi consultanţă la restaurante. - Mehrzad Moghazehi

Mai citeşte şi: Mehrzad Moghazehi: "Am făcut un restaurant unde prepar ceea ce mâncam eu în copilărie"
Shake De Pepene Galben à La Mehrzad Moghazehi

Reţete De MASTERCHEF. MEHRZAD Moghazehi RECOMANDĂ: Pizza Cu Babic şi Capere Pe Lipie
VIDEO. Mehrzad răspunde acuzaţiilor de infidelitate! " Sunt divorţat de 2 ani"

REŢETĂ DELICIOASĂ: Cum se prepară oul poşat
Tort marţipan cu umplutură de frişcă şi căpşuni
Mâncărică de vinete (kookoo bademjoon)

Crunchy brownies cu sos de ciocolată albă

Ti-a placut?

10015

afisari