18°

București

ULTIMA ORA

Carmen Harra: Relația lui Liviu Vârciu cu Anda Călin va rezista...


Scriitoarea americană de origine română Carmen Harra, specialistă în numerologie, a prezis exact cât va dura căsnicia Andreei Marin cu Tuncay Ozturk și a Elenei Băsescu cu Sida, iar acum dă verdictul în cazul relației lui Liviu Vârciu cu fostul „iepuraș” Playboy Anda Călin.

Liviu Vârciu a anunţat recent că iubita lui, Anda Călin, este însărcinată în trei luni şi că urmează să fie tătic pentru a doua oară. Liviu mai are o fetiță de 14 ani, Carmina Maria, dintr-o altă relație. Despre noua relație a cântărețului, Carmen Harra spune că viitorii părinţi nu vor rezista împreună mai mult de doi-trei ani.

Cu toate că unii, mai cârcotași, pun la îndoială că micuțul ar fi, într-adevăr, al lui Liviu Vârciu, Carmen Harra susține că viitorul bebeluş este, fără îndoială, copilul lui. Vestea nu tocmai bună este că Liviu și Anda nu vor rezista împreună mai mult de doi-trei ani. Motivul: Vârciu este foarte independent și îi vine extrem de greu să aibă o relaţie serioasă.

„Copilul este al lui, într-adevăr, însă relaţia lor este una temporară, de tranziţie. Va dura un an, doi, trei, nu pe termen lung. Ei se completează reciproc, dar nu sunt suflete pereche. Amândoi sunt destul de instabili şi nu pot construi o relaţie serioasă reală, nu va rezista. El este foarte independent şi îi va fi dificil sa aibă o relaţie serioasă în general, nu doar în acest caz”, a declarat Carmen Harra pentru cancan.ro.

Vârciu a confirmat faptul că urmează să devină tătic, însă a spus că nici nu se pune problema de nuntă: „Da, voi fi tătic, mulţumesc lui Dumnezeu şi... cam atât. Mă bucur foarte tare şi cam atât. Nu e casă de piatră pentru că nu mă însor, să nu aud discuţia asta! Una e dintre ele mămică. Da, există şi viaţă după... Faceţi ca mine, faceţi copii mulţi”.

Ti-a placut?

2098

afisari