18°

București

ULTIMA ORA

Câştigătoarea MasterChef, FORŢATĂ să-şi mintă copiii! Ce le-a spus după ce bucătăria lor s-a făcut scrum!


Aida Parascan, castigatoarea editiei din 2013 a emisiunii MasterChef, a trecut in urma cu o luna printr-o cumpana grea: in timp ce plecase sa-si ia copiii de la scoala, bucataria ei a luat foc din cauza unui scurtcircuit. In urma nenorocirii, catelul familiei, Milo, a murit asfixiat. In incendiu s-au facut praf nu doar bucataria, ci si economiile ei – 4.000 de euro. In plus, restul casei s-a umplut de funingine.

Timp de o saptamana, Aida si cei trei copii ai sai au dormit la un vecin, care le-a pus la dispozitie o canapea. “Ne-am intors in apartament si incercam sa ne reluam viata. E multa curatenie de facut inca, totul s-a umplut de funingine, inclusiv cartile din biblioteca, hainele… Bucataria nu e gata, am avut o echipa care a reparat si zugravit totul. Mi-am dat tot salariul pe asta, nu mai am acum bani si pentru celelalte”, a spus aida pentru Ziarul Ring.

Pana de curand, a gatit pentru copiii ei la serviciu, la restaurantul unde munceste, dar de cateva zile a facut o improvizatie in bucatarie pentru a-si hrani baietelul si cele doua fetite. “Nu pot folosi inca gazul, aragazul, dar am o plita cu inductie si imi e de ajutor in perioada asta”, spune ea.

Le-a spus ca Milo e la doctor

Desi din punct de vedere financiar incendiul a destabilizat-o serios, nu dupa bani suspina Aida acum, ci dupa Milo. “Regret ca l-am lasat inchis in casa... Copiilor cei mici, de 5 si 8 ani, nu le-am spus ca a murit, nu am puterea asta, doar fata cea mare stie. Ei stiu ca e la doctor, internat la spital”, ne-a spus Aida.

“Milo avea 4 luni. Era Jack Terrier. L-am adoptat pentru ca nu mai putea fi ținut de fosta lui familie”, a mai spus Aida pentru Ring.

Si-a lansat o carte

In ciuda problemelor care parca nu se mai termina pentru ea, fosta castigatoare de la MasterChef nu a renuntat la visul de a scrie o carte, iar zilele trecute aceasta a vazut lumina tiparului. Este vorba despre o carte cu retete de deserturi, denumita „Retete pentru suflet”.

„Aveam stranse aceste retete de multa vreme, stiam despre ce va fi prima mea carte, dar mi-a luat un an sa decid ce sa scriu in prefata si cum sa vorbesc despre mine. Acum incep sa o pregatesc pe a doua, care va fi despre antreuri”, ne-a mai spus Aida.

 

Sursa foto: arhiva personala

Ti-a placut?

1784

afisari