18°

București

ULTIMA ORA

Cristi Brancu face NOI DEZVĂLUIRI INCENDIARE în "telenovela" începutului de an. Pelinel PLEACĂ în America, în timp ce Borcea...


Fostul acţionar dinamovist a părăsit spitalul şi se află în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, acolo unde se pare că îşi pregăteşte declaraţiile lămuritoare legate de sarcina Valentinei Pelinel şi de divorţul de Alina.
Întregul scandal creat în jurul lui Cristi Borcea nu mai poate fi lămurit decât de el. Cristian Brancu, realizatorul emisiunii “Agentul VIP” de la Antena Stars, de altfel un apropiat al Valentinei Pelinel, a dezvăluit, pentru “ring”, planul secret al lui Borcea. “În momentul acesta, Valentina nu mai doreşte să facă declaraţii. Următorul care va vorbi va fi Cristi Borcea, pentru că ea a declarat ce avea de spus, iar în momentul acesta el trebuie să anunţe ce va urma şi cum se va întâmpla. Deocamdată, el nu poate face declaraţii. Cât timp se află în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, nu poate şi nici nu vrea să facă vreun anunţ. Când va ieşi de acolo, este posibil să spună cum stau lucrurile legat de toată povestea asta. Valentina o să plece peste câteva zile în America, iar această ieşire o să-i priască, deoarece aici ar fi destul de stresată. Nu se aştepta ca povestea sarcinii ei să devină atât de amplă, să se lanseze atât de multe ipoteze... Pentru că este însărcinată, nu vrea să se streseze”, ne-a declarat Cristian Brancu. Întrebat dacă Valentina vrea să nască în America, „Agentul VIP” ne-a spus că mai mult ca sigur va alege România pentru acest eveniment important din viaţa ei.
Borcea i-a interzis Alinei să mai facă declaraţii
Mai mult decât atât, Borcea îşi doreşte ca planul pe care l-a întocmit să fie urmat ca la carte. „Chiar dacă Valentina se va afla peste Ocean, este o perioadă bună pentru Cristi Borcea să lămurească situaţia, să mai aibă discuţii cu Alina, căreia i-a interzis să mai iasă cu declaraţii publice. Şi pe naşul Becali a reuşit să-l oprească, deşi acesta a încercat să-l salveze pe Cristi, într-un fel, pentru a pune capăt speculaţiilor în ceea ce priveşte momentul şi locul unde a fost conceput copilul, prin inseminare sau în penitenciar... Practic, Becali este cel care a lansat povestea cu inseminarea, dar, până la urmă, Borcea spune că nu are niciun fel de problemă şi că totul s-a făcut aşa cum trebuie, urmând să anunţe exact ce şi cum. Cristi Borcea e liniştit, aşteaptă să iasă din Arestul Central şi să ajungă, probabil, la Jilava, unde să mai poată discuta şi să vină cu lămuririle necesare, iar Alina să urmeze paşii pe care trebuie să-i facă. Nu cred că ea va mai ieşi curând la televizor, cel puţin în următoarea perioadă lucrurile vor fi tranşate de Cristi şi toată lumea va înţelege întreaga poveste. El are deja un plan. Şi lunea trecută, când a încercat să discute cu Alina, avea un plan, dar ea a avut reacţia nervoasă pentru care cu siguranţă plăteşte oalele sparte, în sensul că Borcea i-a reproşat şi mai degrabă i-a făcut rău decât bine”, a adăugat realizatorul emisiunii „Agentul VIP”, care se difuzează de luni până vineri, de la ora 22.00, la Antena Stars.
Doamnele, interzis la TV?!
În ciuda speculaţiilor, Cristi Borcea nu pare deranjat de situaţie, dar, pentru a avea lucrurile sub control, se pare că le-a interzis doamnelor implicate în această poveste să mai facă declaraţii. “Pot să vă mai spun că Borcea ţine aproape şi încearcă să rezolve lucrurile astea. A ieşit din spital acum şi doamnele nu vor mai apărea la TV până când nu va avea el cuvântul cel mai important de spus”, ne-a mai spus Cristi Brancu.
Pelinel, încurajată pe contul de socializare
Însărcinată în patru luni, Valentina Pelinel face tot ce îi stă în putinţă să îşi protejeze sarcina, încercând să îşi canalizeze atenţia pe mesajele pozitive pe care le primeşte zilnic pe contul de socializare. Modelul adună aproximativ 10.000 de like-uri la fiecare postare, iar încurajările curg şi ele. În puţine comentarii este criticată, dar Valentina se pare că ştie psihologie şi afişează mesaje de genul: „Un om inteligent nu va fi niciodată rău. Răutatea se naşte din prostie, inferioritate şi frustrare”.

Ti-a placut?

10774

afisari