18°

București

ULTIMA ORA

Câștigătorul MasterChef, CONTESTAT de breasla bucătarilor! Pe cine l-ar fi dorit chefii români pe PRIMUL LOC


Ciprian Ogarcă a fost desemnat câștigător al premiului de 50.000 de euro pus la bătaie de ProTv. Noul format MasterChef ce tocmai s-a încheiat a luat prin suprindere pe mulți cu o o probă inedită în care concurenți eliminați au avut șansa să se reîntoarcă în competiție. A fost și cazul lui Ciprian care, la final, s-a impus în fața buzoiencei Odette. Pe locul trei s-a clasat Tudor Marcu care se pare că este preferatul breslei bucătarilor. 
Finalist al primei ediții MasterChef carismaticul iranian  Moghazehi Mehrzad a scris pe facebook, imediat după anunțarea câștigătorului:Tudor Marcu... Pentru mine si cu siguranta pentru multi altii, tu esti castigatorul Masterchef! Felicitari pentru parcursul tau in MC si pentru felul in care esti! Sunt sigur ca parintii tai sunt foarte mandri de tine!
Succes in tot ceea ce faci!”. Postarea a strâns aproape 300 de likeuri foarte multe de apartinând bucătarilor din întreaga țară printre ei foști concurenți Top Chef și Master Chef. Mai mult, câțiva din cei care au luptat în această ediției a emisiunii au apreciat statusul iranianului. 
Pe cel mai mai grup culinar de la noi, Culinary Events, a avut loc o dezbatere inițiată de unul din cei mai bine cotați chefi de la noi, Mihai Neacșu care consideră că tot Tudor ar fi trebuit să câștige marele premiu. Și acolo s-au adunat zeci de comentarii de bucătari și amatori de gastronomie care susțineau acest deziderat.  Statusurile de susținere și încurajare pentru Tudor nu se opresc aici, mulți din cei interesați postând comentarii asemănătoare pe paginile lor. 

Ti-a placut?

3500

afisari