18°

București

ULTIMA ORA

Cătălin Botezatu, surprins de Dana Săvuică !


La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc evenimentul « Trăieşte Inteligent- Let's be smart! » ce o are drept gazdă pe Dana Săvuică. Cu aceasta ocazie, vedeta a lansat oficial salonul Hello Beauty. Cei aproximativ 100 de oaspeţi au primit sfaturi utile despre frumuseţe, modă şi stil, alături de partenerii evenimentului. Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Cătălin Botezatu.

„Mă bucur că sunt alături de prietena mea, Dana Săvuică, în aceasta seară... nu contează că am 49 de ani. Cel mai important cadou pentru mine este faptul că prieteni din toată lumea vin să mă sărbătorească,” a declarat acesta.

Dana Savuica a creat un moment special cu sprijinul partenerilor evenimentului, oferindu-i cadou cea mai buna sampanie Moet & Chandon, produse de hairstyling şi o brăţară de piele cu semnul sau zodiacal de la Christina Diamonds, pantofi Hispanitas, cafea Bristot si bere Peroni.

„Ne cunoaştem încă din 1990! A luptat pentru mine, a avut încredere în mine şi aşa am ajuns manechin în elita Casei de Modă Venus. Am plecat împreună la primul meu job internaţional, cu prima agenţie străină de modele care a făcut scouting în România. Am câştigat experienţă şi mi-a dat aripi pe scenă. Cel mai important este faptul că nu m-a refuzat niciodată când am avut nevoie de el, chiar şi în clipele mai dificile. Tocmai din aceste motive l-am invitat pe Cătălin Botezatu să ne fie oaspete de onoare la celebrarea unei seri cu dublă însemnătate: a patra ediţie “Trăieşte Inteligent” si lansarea salonului Hello Beauty,” a precizat Dana Săvuică.
Israel Buium a dat timpul înapoi…
Un alt moment surpriză a fost prezenţa lui Israel Buium, primul mentalist al Israelului, care are rădăcini în România. A cucerit cu spectacolele sale mai mult de 30 de ţări, precum Las Vegas, New York, Berlin, Praga, Londra, Paris, Thailanda sau Australia. Cu o combinaţie între telepatie, mentalism şi prestidigitatie, Israel îşi fascinează publicul, iar printre aceştia s-a numarat şi Cătălin Botezatu, care a fost uimit de tehnicile lui. Israel Buium este înzestrat cu o combinaţie unică de telepatie, citire a mintii, dar şi puterea de a obţine informaţii din mintea celui din faţa lui. Acesta deţine arta citirii trăsăturilor faciale şi a limbajul corpului. În plus, Israel are şi un simţ al umorului deosebit, iar spectacolele lui sunt un adevarat deliciu.

 

Ti-a placut?

2001

afisari