18°

București

ULTIMA ORA

Cum au sărbătorit vedetele Paştele catolic


Weekendul trecut, câteva vedete au sărbătorit Paștele. Ouăle colorate, bucatele tradiționale și iepurașii n-au lipsit din această zi sfântă.  Laura Cosoi, Nicoleta Luciu, dar şi surorile Monica şi Ramona Gabor s-au bucurat pentru că au primit şi daruri de la Iepuraş.

Laura Cosoi a sărbătorit Paştele alături de familie, fiind răsfăţată de cei dragi. “Anul acesta, pe masa de Paşte, acasă, la Iaşi, am avut preparate care mai de care mai gustoase. Meniul a fost clasic şi, recunosc, nu am contribuit cine ştie ce la realizarea lui. Probabil că ai mei au considerat că am muncit suficient la filmarea pentru show-ul de cooking «Vertical Taste» pe care-l voi lansa săptămâna aceasta pe canalul meu de YouTube şi de-abia aştept. Am fost răsfăţata familiei şi fie că am mâncat acasă, fie în vizită, fie în oraş, pot spune că am avut parte de un Paşte cu merinde tradiţionale. Şi mi-a plăcut!”, a scris Laura Cosoi pe blogul său. Ea s-a înfruptat, printre altele, şi din răcitură de cocoş, miel la tavă, păstrăv, colţunaşi cu brânză dulce, găluşte cu prune şi tort de casă.

Luciu- masă tradițională alături de soţul ei

Pentru că nu a renunţat la religia ortodoxă, Nicoleta Luciu sărbătoreşte Paştele de două ori. Soţul său, Zsolt Csergo, fiind catolic, bruneta a pregătit masa de Paşte alături de soacra sa la Miercurea Ciuc, acolo unde s-a stabilit de aproximativ doi ani de zile. Cu această ocazie, Nicoleta şi-a luat dezlegare de la duhovnic să renunţe pentru o zi la post pentru a se putea bucura de bucatele tradiţionale alături de familia soţului său.

Ramona Gabor a petrecut în Dubai

Surorile Monica şi Ramona Gabor provin dintr-o familie catolică, dar, de această dată, fiecare a sărbătorit separat. Monica - în SUA, iar Ramona - în Dubai, primind un superb buchet de flori şi un inel, ambele postate pe contul de socializare alături de urarea de Paşte fericit!

Provocatoare de Paştele catolic

Deşi este ortodoxă, Corina a sărbătorit în stil propriu Paştele catolic. Îmbrăcată provocator, foarte... sumar, asortând la o ținută bentiţă cu urechi de iepure, artista a atras nu doar numeroase like-uri, ci şi critici. “Nu văd nimic frumos, decât o mamă mult prea dezbrăcată pentru ceea ce reprezintă această sărbătoare pentru catolici. Un pic de decență! Respectă-te, ca să fii tratată cu respect, dacă nu, așteaptă-te la asemenea comentarii”, a spus unul dintre admiratori.

Foto: ubuntu.pe

Ti-a placut?

984

afisari