18°

București

ULTIMA ORA

Cum s-au bucurat de zăpadă. Amalia Enache şi Măruţă - la lopată, Carmen Brumă şi Anca Lungu - cu săniuţa


În timp ce unele vedete se relaxează în locuri exotice, altele se bucură de zăpada ce s-a aşternut în ţara noastră. Unele au pus mâna pe lopată, altele, pur şi simplu, s-au bucurat de iarnă ca în copilărie.
Vedeta ProTV Amalia Enache nu a ratat ocazia de a-şi deszăpezi singură autoturismul pentru a pleca într-o plimbare prin parc alături de câţiva prieteni. Ea a postat câteva fotografii demonstrând că, deşi iarna este considerată grea, are şi părţile ei frumoase. „Adevărul despre iarnă” a fost comentariul vedetei referindu-se la fotografii.


Mircea Badea, dedicat familiei
Realizatorul de la Antena3 a profitat de ninsoare şi i-a plimbat cu sania pe iubită şi pe fiul lor. Carmen Brumă a postat pe pagina de socializare dovada: realizatorul “În gura presei” trage sania în parc, spre bucuria lui Vlad. “Cu băieţii, prin parc”, a scris Brumă ca explicaţie la fotografia care a adunat mii de like-uri şi zeci de comentarii.


Măruţă şi… vecina
Moderatorul emisiunii “La Măruţă” a ieşit la deszăpezit, fiind ajutat şi de o vecină pe care a lăudat-o pe contul de socializare. “Cu cea mai harnică vecină, doamna Bodo, la o lopată de zăpadă. Vă pupăm şi să aveţi o săptămână frumoasă”, a scris Măruţă pe pagina de socializare.


Anda Adam, fericită
Deşi a devenit mămică la sfârşitul anului trecut, Anda Adam a revenit rapid pe scenă, dar şi… în zăpadă. Artista ne-a arătat pe contul de socializare cum se dă cu săniuţa, dar şi cum se bucură de iarnă ca un copil.


Anca Lungu cu săniuţa
Prezentatoarea “Observatorului de weekend” a ieşit cu fiica sa la săniuş. Fiind prea mică pentru a o lăsa singură, Anca a însoţit-o şi recunoaşte că uitase ce înseamnă bucuria la săniuş. “Nici nu-mi mai aminteam când m-am dat ultima dată cu săniuţa”, a scris şi Anca Lungu.


Oţil, victimă a zăpezii
Matinalul Antenei 1 nu se poate considera norocos. Din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului din zona Moldovei, Dani Oţil nu a putut fi prezent la emisiune. Totuşi, a fost alături de fani printr-o intervenţie telefonică în care a povestit păţaniile prin care a trecut în acest weekend.

Foto: de.forwallpaper.com

Ti-a placut?

2354

afisari