18°

București

ULTIMA ORA

CURIOS să vezi cum arată Conchita, DIVA cu BARBĂ, DEZBRĂCATĂ? (FOTO ŞOCANT)


Concurentul transsexual Conchita a câștigat finala Eurovision 2014 cu o melodie bună și o apariție controversată: o femeie cu barbă într-o rochie extravagantă.
Conchita Wurst nu este primul transsexual care participă la Eurovision și câștigă concursul. Dana International a obţinut marele premiu în 1998 pentru Israel. În finala de pe 10 mai 2014, Israelul a oferit 12 puncte Austriei.

 VIDEO ŞOCANT! O cântăreaţă a intrat pe scenă cu un PENIS GIGANT

Femeia cu BARBĂ te învaţă CUM SĂ TE MACHIEZI! VIDEO

 


Thomas "Tom" Neuwirth (Conchita Wurst), în vârstă de 25 de ani, s-a născut la Gmunden,  Austria. A participat la numeroase emisiuni şi concursuri televizate. El a afirmat că a lansat personajul Conchita Wurst din pricină că ani de-a rândul a fost discriminat. Rolul acestei apariţii, susține Neuwirth, este de catalizator al dezbaterilor referitoare la normalitate şi la ceea ce înseamnă să fii diferit.


Acesta nu se sfieşte să îşi facă apariţia în ţinute sumare, care îi lasă la vedere trupul destul de firav, cu evidente reminiscenţe masculine. Câteva dintre imagini au fost postate şi pe site-urile sale de socializare, iar fanii au putut vedea cum arată, de fapt, artista.

Ti-a placut?

25253

afisari