18°

București

ULTIMA ORA

Dan Cruceru revine la TV cu o emisiune despre... tătici


Concediat acum doi ani de la Acasă TV, fostul prezentator al „PoveŞtirilor adevărate” se întoarce în acest an în televiziune. Discuţiile sunt avansate, dar Cruceru păstrează secret numele postului până la semnarea contractului. Ne-a dezvăluit însă subiectul viitoarei sale emisiuni: tăticii „cool” (mişto - n.r.).

În pauza de televiziune, Dan Cruceru a supravieţuit transformându-se în blogger la taticool.eu, însă îi lipseşte studioul. „Singura mea meserie e legată de asta. Sunt jurnalist cu studii în domeniu, doar la asta mă pricep cu adevărat. Dar, înainte de a mă mai gândi la televiziune, am decis să creez ceva doar al meu, o afacere de viitor, şi să nu mai fiu dependent de resursele financiare ale statutului de angajat”, ne-a mărturisit prezentatorul.

Vrea să fie doar un hobby, nu un job permanent

Aflat la finalul negocierilor, revenirea lui Dan Cruceru în televiziune a intrat în linie dreaptă: „Cred că se va întâmpla asta destul de repede, chiar anul acesta. Au fost multiple discuţii pe tot felul de formate şi idei. Mai vedem. Aş vrea însă ca televiziunea să fie doar hobby, nu un job permanent care să-mi ocupe tot timpul. Mi-ar plăcea să prezint emisiunea numită «Tăticul». Am eu un format TV pe care mi-ar plăcea să-l produc cap-coadă. Ca să se lege toate lucrurile pe care le fac în ultima vreme”.

Motivează bărbaţii să se implice în creşterea copiilor

Blogul taticool.eu e „al doilea copil” al lui Dan, pus la cale încă de acum patru ani, după venirea pe lume a fiicei lui, Sophia Maria: „Aici scriu despre tătici, despre aventurile cu copiii lor, despre temerile şi nevoile lor. Scopul asumat e de a creşte nivelul de implicare a tatălui în educaţia şi îngrijirea copilului. Fiica mea a fost muza. Odată cu apariţia ei, am constatat că preocuparea mea în această zonă creşte. Am în medie 5.000 de vizitatori unici pe zi. Stârnesc interesul gingăşiile şi maimuţărelile Prinţesei Fantastice (cum îi zic fiică-mii) cu Taticool (adică eu) şi sfaturile despre cum să-ţi creşti copilul într-un mod sănătos şi liber. Sunt tată cu normă întregă, deşi fără Mamicool n-aş putea fi Taticool”.

A ajuns cu fetiţa de 10 zile la Urgenţă

Cel mai dificil moment din „cariera” lui de „Taticool” de până acum a fost chiar la debut: „Ţi-e foarte greu când copilul tău e bolnav. Simţi că mori puţin câte puţin, că disperi în fiecare secundă când copilul tău suferă. Au fost momente grele iar primul, şi cel mai rău, la 10 zile de la naşterea ei, când am ajuns la Urgenţă pentru că se deshidratase. A fost cumplit, nu ştiu nici acum ce culori au avut semafoarele, ştiam doar că trebuie să ajungem cât mai repede cu ea la spital”. Însă ce nu l-a doborât l-a făcut mai puternic: „Am fost foarte jos, am fost şi zeu, apoi iarăşi jos. Dar am reuşit de fiecare dată să mă ridic, să mă reinventez, să învăţ lucruri noi. Şi nu m-am ferit nicio secundă să muncesc enorm, atât fizic, cu cârca, cât şi cu capul pentru  ca să-mi îndeplinesc scopul. Aaa, şi modestia nu m-a caracterizat niciodată”.

Fiica aşteaptă o „frăţioară”

La dorinţa Sophiei, în planurile lui Dan Cruceru intră şi al doilea copil: „Ne dorim mai puţin decât Sophia. Ne turuie întruna că vrea o «frăţioară». Încă nu s-a hotărât dacă vrea frate sau soră. Aşa că ne gândim şi noi, adulţii, foarte serios la subiectul ăsta. La anul, pe vremea asta, voi fi tătic de fată şi băiat sau de două fete, prezentator la una dintre televiziunile principale şi om de afaceri de succes”.

Foto: acasatv

 

Ti-a placut?

1403

afisari