18°

București

ULTIMA ORA

Dana Săvuică, DECLARAŢII INCENDIARE după DIVORŢ: „Nu tânjesc după ...”


Cei care sperau că-i vor „pansa” imediat inima frântă proaspăt divorțatei Dana Săvuică (45 de ani) mai au destul de așteptat. Stilista care a făcut furori pe prima copertă „Playboy”, din România, redescoperă libertatea, iar bărbații sunt ultima prioritate pe lista ei, după călătorii și evenimente.

Prezentă la lansarea site-ului femeide10.ro, unde are propria rubrică, senzuala blondă ne-a dezvăluit că suferă după învheierea mariajului de 25 de ani: „Am trecut printr-o perioadă dificilă sentimental, dar merg mai departe. Mi-e destul de greu... Una e să ai un partener lângă tine, să ai o jumătate și alta e să rămâi singur și să reînveți să fii un întreg. Sunt o femeie puternică, dar nu înseamnă că le știu pe toate, că n-am sentimente și că nu sufăr la fel ca toate celelalte femei”.

Vrea să scoată bani din călătorii

Având mai mult timp liber, stilista nu se plictisește: „Voi demara, în această lună, seria de evenimente «Trăiește inteligent!» și am site-ul danasavuica.ro, primul și singurul celebrity-blog din România – unde, practic, e viața mea transpusă în film. Vreau să călătoresc și să fac din asta un job, să-mi împărtășesc impresiile vizavi de destinațiile unde ajung, ce se întâmplă acolo, cât de frumos sau de rău e și, prin asta, încetul cu încetul, să-mi schimb viața”.

Singură la Paris de Ziua Îndrăgostiților

Chiar dacă presa a speculat că are deja o idilă, Dana susține că e singură: „Am fost de Ziua Îndrăgostiților într-un city break la Paris. S-a întâmplat să fie de Sfântul Valentin și toată presa s-a întrebat cu cine am fost în Franța. Cu nimeni! Am fost cu o echipă de fotografi care mi-au făcut niște filmulețe pentru că am un contract de imagine cu un brand spaniol de pantofi și asta a fost, de fapt, povestea mea la Paris purtând pantofii lor. Într-adevăr, acolo am văzut multe cupluri de îndrăgostiți”.

„Voi reuși, acum e momentul meu”

Habar n-are cât timp ar trebui să treacă între o relație și alta, însă vedeta recunoaște că mariajul i-a limitat orizontul: „Acum nu tânjesc după alt bărbat, nici nu mă gândesc la așa ceva. E important să mă regăsesc socializând și călătorind. Înainte nu ieșeam în lume în timpul liber, ci eram o imagine. Vreau să străbat singură toată Europa veche și sunt convinsă că voi reuși, acum e momentul meu. Probabil că-mi voi reface viața, dar acum mă gândesc la altceva. Sunt liniștită și merg pe un drum pe care mă regăsesc. Apoi voi vedea ce se întâmplă. Fiica mea își dorește să fiu fericită și mă susține orice ar fi. Relația mamă-fiică nu o poate deteriora nimeni”.

Ti-a placut?

1548

afisari