18°

București

ULTIMA ORA

Daniela Gyorfi, gest CUTREMURĂTOR la înmormântarea mamei


Cu lacrimile secate şi glasul stins după trei zile de priveghi şi plâns continuu la catafalcul mamei, Daniela Gyorfi a găsit puterea gestului de adio care le-a sfâşiat inimile tuturor celor prezenţi la funeralii: a sărutat ultima dată fruntea îngheţată a celei care i-a dat viaţă.


În timpul slujbei de la Biserica Cerceluş, Daniela a rămas împietrită în picioare lângă sicriu, îmbrăţişată de iubitul ei, impresarul George Tal. Ceremonia religioasă a fost susţinută de un sobor de şapte preoţi, printre care şi cel care i-a fost duhovnic răposatei. Şi unii colegi din showbiz s-au solidarizat cu necazul artistei, printre care Crina Mardare, Minodora, Liviu Mititelu, Nicu Paleru, Aurel Moldoveanu şi Titus Andrei.
"S-a temut să nu fie o povară pentru fiica ei"
Punctul culminant al funeraliilor a fost discursul duhovnicului Anicăi Diţă. Preotul de la Biserica Cerceluş a dezvăluit că mama Danielei Gyorfi a fost o persoană extrem de credincioasă. "Stăteam ore în şir de vorbă şi, deşi de 32 de ani ducea o viaţă de ascet, iubea viaţa şi nu se plângea niciodată. Avea cărţile de rugăciuni la căpătâi şi stătea acasă cu geamul deschis în timpul slujbelor, să audă mai bine clopotele. Uneori se temea că reprezintă o povară pentru fiica ei, însă cea mai mare bucurie a fost când fata ei a avut propriul copil", a spus preotul.
"Mă sună lumea să-mi returneze banii"
Mama artistei nu se aştepta la un sfârşit atât de rapid şi din economiile ei îi împrumuta cu generozitate pe cunoscuţii şi pe prietenii aflaţi în impas. Acum, mulţi o caută pe Daniela Gyorfi să-i returneze diverse sume. "Mă sună tot felul de persoane apropiate mamei mele să-mi spună că au să-i înapoieze bani. Nu ştiu fiecare ce sume a luat, dar mama îşi nota într-un caiet. Mă voi uita să văd, dar depinde şi de fiecare cât de cinstit este", ne-a mărturisit artista.
45 de ani va împlini Daniela Gyorfi pe 12 octombrie, iar a doua zi va boteza băieţelul finilor ei, aşa cum stabilise acum câteva luni.
Artista s-a rugat încontinuu pentru liniştea sufletului mamei sale

gyorfi
Rafalele de ploaie s-au înteţit când sicriul era coborât în groapă, semn că Anica regretă despărţirea de această lume

gyiorfi
"Te iubesc, mami, ai fost cea mai adevărată mamă!", DANIELA GYORFI, ultimul mesaj pentru mama ei

Ti-a placut?

11042

afisari