18°

București

ULTIMA ORA

De Paște împlinesc 20 de ani de când sunt împreună! Iuliana Tudor și soțul său s-au cunoscut în biserică!


Prezentatoarea emisiunii “O data-n viata” de la TVR1, Iuliana Tudor, este legata sufleteste de sfanta sarbatoare a Pastelui. Vedeta si-a cunoscut sotul cu o ocazie speciala- Noaptea Invierii! Momentul a fost unul emotionant, mai ales ca cei doi se aflau la slujba de Inviere!

Asa se face ca anul acesta este unul special, cu atat mai mult cu cat Iuliana Tudor si sotul ei implinesc 20 de ani de cand sunt impreuna!
“Sarbatoarea Pastelui este un moment special pentru familia mea. Noaptea Invierii aduce cu ea primenire. Mie mi-a adus si sotul! La slujba de Înviere, in urma cu 20 ani, in Biserica din Țintea, Baicoi. De aceea, in fiecare an suntem recunoscatori pentru toate darurile primite si, inainte de toate ,pentru Tudor! Aniversam 20 de ani si nu ne vine sa credem cat de repede au trecut...", marturiseste gazda emisiunii “O data-n viata”. Iuliana Tudor a fost intotdeauna retinuta in ceea ce priveste viata ei de familie si a preferat sa-si tina sotul si copilul departe de ochii presei.
Editie speciala de Paste! Monica Anghel, de trei ori primar la “O dată-n viaţă”!
De Paşti, Monica Anghel este invitata Iulianei Tudor la ediţia specială O dată-n viaţă. Prin tradiţie, echipa pregăteşte întotdeauna de sărbători un program inedit, cu idei dintre cele mai spectaculoase. De această dată, simpatica interpretă şi actriţă Monica Anghel va face spectacol întruchipând... trei candidate la primărie. Cu muzică, dans şi veselie, ediţia O dată-n viaţă de Paşti poate fi urmărită chiar luni, pe 2 mai, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
Cei care vor asigura acompaniamentul în această ediţie de sărbătoare sunt membrii Orchestrei Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. De asemenea, în platoul emisiunii se va afla şi Andrei Tudor Band, pentru a completa evoluţiile artiştilor cu orchestraţia.
Ca susţinători, în „campania electorală” a celor trei posibile viitoare primăriţe, vin la O dată-n viaţă Laura Lavric, Mioara Velicu, Sava Negrean Brudaşcu, Nicolae Furdui Iancu, Constantin Enceanu şi Ion Ghiţulescu.
Iuliana Tudor: „Monica Anghel, ştim cu toţii, este una dintre marile valori ale muzicii româneşti, prin voce, dar şi prin performanţele înregistrate la nivel naţional şi internaţional. Este onorant pentru noi, ca echipă, de fiecare dată când ne întâlnim în platoul O dată-n viaţă, iar experienţa artistică pe care v-o propunem alături de ea este unică. E ceea ce se trăieşte doar... o dată-n viaţă. Rămâne sa vedeţi în seara de Paşti ce v-am pregătit alături de Monica Anghel. Va fi aşa cum n-aţi văzut-o niciodată!”.

Ti-a placut?

568

afisari