18°

București

ULTIMA ORA

DECLARAŢIA USTURĂTOARE a lui Becali, despre SARCINA Valentinei Pelinel: "Păi, ce, eu BOTEZ COPIII lui Borcea cu toate…?"


Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a luat prin surprindere lumea mondenă, mai ales că bărbatul care ar fi tatăl copilului său se spune că este Cristi Borcea. Dumitru Dragomir şi Gigi Becali confirmă legăturile dintre cei doi, mai mult decât atât, naşul Becali susţine că a avut loc o inseminare, dar că nu se va oferi să boteze copilul.
Încă de luni seară, Valentina Pelinel a anunţat sarcina pe contul de socializare. “Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine. Ştiu că acum se fabrică multe ipoteze şi scenarii, de aceea am aşteptat să confirm o veste aşa de importantă doar în momentul în care am fost sigură de ea…”, a spus fosta soţie a politicianului Cristian Boureanu. Mai mult decât atât, ea a mărturisit într-o emisiune TV că va avea băiat şi că este în a patra lună de sarcină.


“Va recunoaşte copilul… îi va da pensie alimentară”
Bun prieten cu Cristi Borcea şi fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir susţine că Valentina Pelinel a rămas însărcinată în permisia pe care Borcea a avut-o şi când actuala soţie, Alina, năştea la Miami. „Mi-e prea bun prieten şi nu aş vrea să spun eu despre viaţa lui Cristi. Ştiu că e adevărat, atât spun. Cristi e un om căruia îi plac foarte mult copiii. El va recunoaşte copilul, va plăti pentru el aşa cum e normal, îl va întreţine, îi va da pensie alimentară şi aşa mai departe. S-a întâmplat în permisie. A avut permisie exact când a născut nevastă-sa la Miami. Era neconsolat. Şi s-a dus, s-a consolat şi el şi a consolat-o şi pe ea…”, a declarat, pentru “ring”, Dumitru Dragomir.
“Pelinel nu făcea copii natural. I-a dat Borcea spermă când a fost în permisie”
George Becali este foarte tranşant, susţinând că Borcea i-a donat spermă iubitei sale, Valentina Pelinel, întrucât aceasta nu putea rămâne însărcinată pe cale naturală. “Pelinel nu făcea copii natural. A încercat şi aşa, dar nu făcea. I-a dat Borcea spermă când a fost în permisie. Eu atâta ştiu. Unde anume nu cunosc, dar ştiu sigur că i-a dat”, a declarat, în exclusivitate pentru “ring”, Gigi Becali. Întrebat dacă poate preciza perioada când a avut loc inseminarea artificială a Valentinei Pelinel, eventual luna octombrie, când finul său a fost în permisie, naşul lui Borcea spune: “Da, atunci când era Alina plecată (n.r. - în America). El a stat vreo două zile fără ea, nu venise fina din America. A avut cinci zile permisie, două zile a stat cu Pelinel, de i-a dat spermă, şi pe urmă trei zile a stat cu fina”.
“A mers cu ea la doctor. În rest, nu ştiu mai multe”
Am vrut să aflăm dacă George Becali cunoaşte exact cum au procedat cei doi, dacă Borcea doar i-a dat acordul pentru inseminare cu material genetic deja recoltat şi ţinut într-o bancă sau dacă au mers amândoi de mână la doctor, la specialistul care face inseminarea in vitro. “Aşa a fost, a mers cu ea la doctor. În rest, nu cunosc mai multe. Eu ştiu că i-a dat spermă, de unde să ştiu ce şi cum au făcut?!...”, a fost răspunsul naşului spiritual al lui Cristi Borcea şi al Alinei Vidican. Latifundiarul din Pipera este foarte hotărât să nu boteze niciun copil al lui Borcea din altă relaţie decât cea cu actuala soţie. Aşadar, nici viitorul copil pe care-l va avea cu Valentina Pelinel. “Eu nu fac aşa ceva. Eu botez numai copiii făcuţi de Borcea cu fina mea, atât. Să-l boteze cine vrea pe copilul făcut cu Pelinel, eu nu botez decât copiii din căsnicie, făcuţi cu Sfânta Cununie, m-aţi înţeles?!...”
“Să facă el cu toate curvele copii şi eu să-i botez?...”
Cât despre o posibilă întoarcere la gânduri mai bune faţă de Pelinel, Becali e foarte tranşant: “Într-adevăr, eu am sfătuit-o pe Alina să nu mai jignească pentru că nu este frumos. I-am zis: «Măi, fină, păi, ce, tu vorbeşti aşa, spui «zdreanţă»? Cum să-i spui «zdreanţă»?!...». Dar una e să vorbeşti şi alta e să botezi. Păi, ce, eu botez copiii lui Borcea cu toate curvele? Să facă el cu toate curvele copii şi eu să-i botez?!...”
“Un copil dintr-o astfel de relaţie va purta o povară”
Monica Tatoiu, apropiată a Valentinei Pelinel, aflată în vacanţă în această perioadă, este la curent cu veştile. “Nu sunt de acord cu relaţiile dintre o femeie şi un bărbat căsătorit. Un copil dintr-o astfel de relaţie va purta o povară”, ne-a spus Monica Tatoiu.
“E o femeie cu moravuri uşoare”
Borcea are deja şase copii cu trei femei, iar acum mai aşteaptă unul şi de la Valentina Pelinel. Reacţia actualei soţii a lui Cristi Borcea a fost extrem de dură: „O zdreanţă! Noi avem o familie fericită şi solidă. Ea e o femeie de moravuri uşoare. Nu ştiu dacă e gravidă. Eu ştiu că e stearpă”, a replicat Alina Vidican.

" Am spus asta cu sămânţa ca să spun adevărul, nu ca să-l apăr pe Borcea"

Întrebat dacă nu cumva a lansat versiunea cu sămânţa donată ca să-l apere pe Borcea de mai-marii penitenciarelor, Becali spune: “Să se înţeleagă bine! Eu am spus asta cu sămânţa ca să spun adevărul, nu ca să-l apăr pe Borcea. Păi, el putea să facă cinci copii cu Pelinel, care e problema?!... Altfel, sunt nişte moşi acolo la ANP care habar nu au de lege, sunt doi, Popescu şi Ştef, puteţi să şi scrieţi de ei, Popescu este şeful Siguranţei şi Ştef este cu SIPA, este şeful Informaţiilor în puşcării. Şi ăştia, şi alţi vreo patru-cinci au legea lor şi fac ce vor ei. Şi văd la televizor ce se zice despre Borcea şi spun: «Ia vedeţi, mă, cum a făcut ăsta copii în permisie, ia nu-i mai daţi drumul lu’ ăsta!...». Ei nu au mentalitate de educatori, ei au mentalitate de torţionari, de stăpâni de sclavi”.

Ti-a placut?

6674

afisari