18°

București

ULTIMA ORA

Diana Dumitrescu, DECLARAȚII INCENDIARE: „Am câștigat foarte mulți bani din telenovele, dar..”


Mâine, de la 22:00, la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată de Antena Stars, Diana Dumitrescu recunoaște deschis: „Am câștigat foarte mulți bani din telenovele, dar i-am tocat pe toți ca o blondă. Am mers în vacanțe, mi-am cumpărat mașini, am cheltuit pe shopping-ul online”, declară invitata Oanei.

Diana mărturisește deschis că, în ciuda tuturor sfaturilor primite, cum că ar fi bine să pună ceva deoparte, a făcut doar ce a vrut. „Succes am avut, nu mai am. Mi-am dat seama că sunt într-un blocaj. Nu am suferit, pentru că nu dorm cu cariera în pat”, mai spune ea. 

Tot la „Refresh by Oana Turcu” Diana va spune că acum s-ar gândi mai serios dacă să apeleze sau nu la intervențiile de ordin estetic. „Eu mi-am pus silicoane acum nouă ani, într-o perioadă în care eram încă un copil zvăpăiat. Nu e nicio problemă că nu mai sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu. Dacă aveam mintea de acum aș fi procedat altfel”, declară ea. Cât despre relația cu fostul ei soț, Diana dezvăluie că la un moment dat și-au dat seama că nu mai au nimic în comun. „Ne-am dat seama că suntem doi străini. Nu sunt de acord că un copil ne-ar fi ținut împreună”, declară ea.

 

Ti-a placut?

778

afisari