18°

București

ULTIMA ORA

Doiniţa Oancea, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre cea mai NOUĂ EDIŢIE a show-ului "Ferma Vedetelor"


În noua ediţie a show-ului „Ferma Vedetelor”, ce va începe în curând la ProTV, 12 vedete se vor transforma în fermieri. Show-ul se va desfășura în Cipru, departe de civilizaţie, iar Doiniţa Oancea, actriţă care a participat la prima ediţie, recomandă armonia şi înţelegerea, pentru că oricum le va fi foarte greu.
Sorana (ex-ASIA), Paul Ipate, Octavian Strunilă, Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin și Marcel Toader vor lupta pentru a câştiga titlul. Show-ul se va desfăşura sub atenta supraveghere a Iuliei Vântur şi a lui Nea Raţă. „Reprezintă o provocare și o experiență la care vreau să particip. Știu că probele nu sunt foarte simple și că e greu să reziști, dar mi-a plăcut întotdeauna să fiu aproape de natură. Sunt un om simplu, îndrăgostit de natură și de natural”, a declarat Paul Ipate. Fosta componentă a trupei ASIA e convinsă că va fi o experienţă interesantă şi va face tot posibilul pentru a câştiga titlul „Fermierul anului”: „Sunt convinsă că «Ferma Vedetelor» va reprezenta una dintre cele mai frumoase și interesante experiențe din viața mea. Voi da totul în lupta pentru marele trofeu”.


„În Cipru, condiţiile meteo sunt diferite...”
Actriţa Doiniţa Oancea, una dintre concurentele primei ediţii a show-ului „Ferma Vedetelor”, a mărturisit, pentru „ring”, ce a simţit pe parcursul întrecerii, dar şi ce recomandări are pentru participanți. „Din punctul meu de vedere, a fost foarte greu, condiţiile meteo au fost cumva împotriva noastră, ne-a fost foarte frig, plus că am trăit într-o căsuţă foarte modestă. Noi, practic, obişnuiţi cu alte condiţii, ne-am întors în timp pe durata acestui show de televiziune. Sunt conştientă însă că sunt oameni care trăiesc şi acum în astfel de condiţii, dar noi nu eram obişnuiţi. În plus, faptul că eşti nevoit să trăieşti împreună cu alte 11 persoane, fiecare diferită de cealaltă, să ajungi să trăieşti din ce produci, să faci troc şi alte asemenea lucruri, este dificil. Cred însă că în noua ediţie, pentru că se filmează în Cipru, va fi mai uşor, acolo condiţiile meteo sunt diferite. Psihicul este cel mai important într-un astfel de show, trebuie să ştii să te adaptezi şi să supravieţuieşti, să ştii să-ţi drămuieşti alimentele, eu tot timpul mai ascundeam şi le scoteam când rămâneam fără. Dacă există armonie între ei, ceea ce nu prea cred, cu siguranţă le va fi uşor”, a declarat, pentru „ring”, Doiniţa Oancea.
Strunilă mizează pe ajutorul divin
Actorul Octavian Strunilă, și el în lupta pentru câştigarea trofeului, mizează pe experienţă şi noroc. „Am petrecut destule vacanțe la țară ca să știu cum stau lucrurile la o fermă. Pe lângă strategie, o să am parte și de noroc! Întotdeauna am fost un norocos! Acolo, sus, cineva mă iubește!”, a spus actorul.

Ti-a placut?

2021

afisari