18°

București

ULTIMA ORA

Dorian Popa vrea un fiu campion!


Mare iubitor de animale, juratul de la Next Star a făcut o „obsesie” pentru câinii din rasa cane corso.„Uranus este de vină! Şi bunul meu prieten, dresorul Mihai Nae, de la care am învăţat o mulţime de lucruri despre câini şi rase, despre dresajul acestora şi de la care aştept puiuţul promis încă din prima zi în care l-am cunoscut pe marele campion Uranus. Mă fascinează robusteţea lui şi culoarea deosebită...”, spune Dorian Popa .

Campionul la care se referă vedeta este clasat în primii zece cei mai frumoşi câini pe plan mondial la World Dog Show 2015 – Milano. “Uranus Nobile Corso di Mogosoaia, pe numele său întreg, din rasa cane corso di mogosoaia are deja la activ, la doar un an şi sapte luni, mai multe titluri obţinute la concursurile de frumuseţe naţionale şi internaţionale: ca junior, la vârsta de un an a devenit campion în Republica Bulgaria, la un an şi cinci luni campion în România la clasa intermediară şi în prezent ocupă locul 1 CAC (câine cu aptidudini ), locul 1 CACIB (câine cu aptidudini de campion internaţional) şi are calificativ BOB, adică este cel mai frumos câine al rasei. El şi-a demonstrat şi calităţile de reproducător, transmiţînd o linie genetică de foarte bună calitate, lucru demonstrat prin rezultatele fiicei acestuia, Boo Nobile Corsi DI Mogoşoaia, care a cîştigat Baby Best în Show la vîrsta de 4 luni”, ne explicat Mihai Nae, dresor profesionist de 15 ani.

Dorian are în prezent doi motănei, Babs şi Motanescu şi de abia aşteaptă să-şi „educe” căţelul, unul dintre succesorii câinelui de care s-a îndrăgostit, imediat ce se va muta într-o casă mai mare, unde patrupedele să se poată juca în voie. „Mihai Nae mă va ajuta la educaţia lui, îl va dresa astfel încât să pot participa oricând la concursuri canine de anvergură”, adaugă artistul.

 

 

Ti-a placut?

916

afisari