18°

București

ULTIMA ORA

Elena Merișoreanu, mărturisiri SFÂȘIETOARE! A visat-o pe Ileana Ciuculete. Ce mesaj CUTREMURĂTOR i-a transmis regretata artistă


Cântăreața Elena Merișoreanu a mărturisit că a visat-o, de curând, pe regretata artistă Ileana Ciuculete, care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ o lună, răpusă de ciroză hepatică.

“Am visat acum vreo 8 zile. Nu realizam dacă era la spectacol sau la o filmare. A venit spre mine şi zic: «Ileana, ce iie frumoasă ai, nu am mai văzut-o!». Mi-a zis: «E nouă, nu aveai de unde să o ştii». După a plecat şi am văzut că are costumul prea scurt. Mi-a zis: «Am uitat sub-fusta acasă, vine Cornel şi mi-o aduce». S-a întors pe urmă şi mi-a spus: «A, Elena, să nu uiţi să îmi aduci colivă când faci». Am făcut colivă special pentru ea. Sâmbătă e ultima zi în care se poate da de pomană. O pomenesc pentru că aşa mi-a zis preotul, să dau de două ori. (...) Eu am fost foarte tristă. Cornel a zis: «Vai de mine, ce vis ai avut tu». Ea era foarte veselă, aşa cum o ştiam. Doamne, da’ ce vis. L-am sunat pe Cornel şi a zis: «Doamne ajută, poate mă ia lângă ea»”, a spus Elena Merişoreanu, potrivit spynews.ro.

 

Ti-a placut?

1048

afisari