18°

București

ULTIMA ORA

EUROVISION 2016: Mihai Trăistariu, Florena, Ovidiu Anton, Dream Walkers se vor lupta în finala naţională


Mihai Trăistariu, Florena, Ovidiu Anton, Dream Walkers, Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ şi Vanotek feat. The Code & Georgian se vor lupta în finala selecţiei naţionale a Eurovision 2016, care se va desfăşura duminică seară, la Sala Sporturilor din Baia Mare.

Mihai Trăistariu, Florena, Ovidiu Anton, Dream Walkers, Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ şi Vanotek feat. The Code & Georgian s-au calificat în finala selecţiei naţionale a Eurovision 2016 în urma semifinalei, care a avut loc, vineri seară, la Sala Sporturilor din Baia Mare, fiind transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

În semifinală au intrat 12 piese, dintre care şase au fost selectate pentru a se lupta în finală: patru au fost alese de juriul de specialitate, iar două de către public, prin televot. În finala selecţiei naţionale, care se va desfăşura duminică seară, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre cele şase piese rămase în concurs, prin televot.

Ti-a placut?

846

afisari