18°

București

ULTIMA ORA

Fiica lui Adrian Enache trece prin CHINURI GROAZNICE după TENTATIVA DE VIOL


La aproape o lună de când libanezul Ali Kanaan (46 de ani) a înjunghiat-o încercând să o violeze, fiica artistului Adrian Enache trece prin chinuri groaznice. Din cauza rănilor de pe braţe şi de pe abdomen, Diana (17 ani) nu are voie să-şi facă duş, iar mama ei o şterge zilnic pe tot corpul cu şerveţele umede.
În ciuda coşmarului prin care trece, Diana e cea care îşi încurajează părinţii. "Starea ei de spirit e bună, e puternică şi ne dă din optimismul ei", a mărturisit, pentru "ring", Adrian Enache.


Regim dur: fără plajă, sport şi cântat
În urma recomandărilor medicilor, viaţa Dianei s-a schimbat complet după incidentul din 5 iulie şi e nevoită să renunţe la orice efort. "Diana e mai bine acum, medicii i-au scos firele şi urmează tratamentul. Deocamdată nu-şi poate folosi mâinile pentru că sunt amorţite, de abia le simte, şi poate face doar mişcări uşoare. Nu poate scrie, ci doar să tasteze pe ecranul telefonului. Nu are voie să facă niciun efort, nici măcar să cânte. Ea voia să revină la sala de sport. Nu se pune problema unei vacanţe, pentru că poate face plajă doar la picioare. Din cauza rănilor de pe corp, nu se poate expune la soare", ne-a explicat Adrian Enache.
Foloseşte crema care vindecă fără cicatrice
Dacă rănile se închid, Diana s-ar putea spăla din nou normal după o lună. "Până se vor cicatriza rănile vor mai trece vreo două luni. De abia de săptămâna viitoare va avea voie să facă duş. Până acum şi-a menţinut igiena cu ajutorul şerveţelelor umede. Rănile deschise au fost pe tot pieptul, sub sâni şi la torace. Am găsit o cremă premiată la Salonul de Inventică de la Geneva, care în trei luni vindecă fără să lase cicatrice. E tânără şi i se va reface pielea, dar cel mai important e să îşi revină mental, pentru că şi acum mai revede clipele acelea de groază. Merge la psiholog şi mai iese din când în când la plimbare cu colegele, că nu poate sta doar în casă", a adăugat cântăreţul.
Atacatorul, reaudiat pentru schimbarea încadrării juridice
Audierile şi cercetările făcute până acum în dosarul atacatorului fetei lui Adrian Enache se pare că nu sunt de ajuns. Surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit că, în urma audierii Dianei, lucrurile s-au complicat. Mai exact, procurorul doreşte o reaudiere a libanezului, în cazul căruia s-ar putea schimba încadrarea juridică. "Dosarul a ajuns la procurorul care a dat o notă de sarcini, ceea ce înseamnă că va trebui să mai audieze şi apoi să studieze şi avocatul lui (atacatorului – n.r.) dosarul. Şi, printre altele, trebuie să aibă loc şi reaudierea lui, ceea ce înseamnă că ar putea să se schimbe şi încadrarea juridică a acestuia. Trebuie să se stabilească dacă a mai săvârşit şi alte infracţiuni sau nu. Această măsură a fost luată după ce au audiat-o pe fată şi i-au dus declaraţia la Parchet", ne-au declarat sursele noastre.
"Diana e încă un copil şi suferinţa şi-a pus amprenta asupra ei. Chiar dacă nu-şi dă seama, o va marca ani în şir de acum încolo. Dacă nu avea puterea de a lupta, nu scăpa cu viaţă." - ADRIAN ENACHE

Ti-a placut?

4704

afisari