18°

București

ULTIMA ORA

FOTO. Alexandra Stoian a păşit în noul an pe malul asiatic al Istanbulului


„Am început noul an pe celălalt continent, în partea asiatică a Istanbulului, care e mai nouă, mai modernă, iar petrecerea a fost într-o atmosferă plină de viaţă, cu artificii şi muzică bună, pe malul Bosforului”, a povestit Alexandra Stoian, una dintre prezentatoarele Ştirilor ProTv de la ora 13:00.


Frumoasa prezentatoare s-a bucurat de o mică vacanţă alături de mai mulţi prieteni, iar destinaţia aleasă, Istanbul, s-a dovedit a fi pe placul tuturor: „Dacă vrei un city break într-un oraş plin de viaţă, Istanbulul este o variantă de luat în calcul. De la obiective turistice dintr-o civilizaţie complexă şi emblematică, la shopping pentru toate gusturile şi buzunarele, plimbări pe Bosfor, restaurante şi cafenele după ultimele tendinţe în design, boutique hoteluri care ştiu să-şi primească turiştii până la celebrul bazar, toate se regăsesc aici”, a mai povestit prezentatoarea.


Pe Alexandra a încântat-o cel mai mult forfota acestui oraş, care, aşa cum a declarat chiar ea, „vibrează seară de seară, are magazine deschise până la ora 23:00, iar locuitorii au o viaţă socială foarte activă”.

Ti-a placut?

3689

afisari