18°

București

ULTIMA ORA

FOTO. Uite ce fac surorile de la Bambi pentru a scăpa de RIDURI


Prezente pe scena divertismentului românesc de peste 20 de ani, Denisa şi Raluca Tănase, adică fetele de la trupa Bambi, au deconspirat recent unul din secretele frumuseţii lor.

Au crescut sub lumina reflectoarelor, întâi ca vedete ale unor emisiuni pentru copii precum "Feriţi-vă de măgăruş" sau "Abracadabra", iar în 2000 s-au lansat în formula Bambi, formând unul din puţinele grupuri pop ce rezistă de-a lungul timpului. Pe lângă muzică, tinerele sunt implicate în proiecte separate: Raluca (28 de ani) s-a apucat de modă şi are un atelier propriu de creaţie, iar Denisa urmează să lanseze joi, în cadrul unui eveniment amplu, fundaţia sa intitulată "Credinţă şi dragoste".

Aspectul fizic este foarte important în carierele celor două cântăreţe, astfel încât Alexandra Dumitru, expert în cosmetică facială, le asigură tratamente eficiente de întreţinere a tenului. Unul din aceste procedee este bazat pe microdermabraziune cu pulbere de diamant ce oferă pielii un aspect radiant şi strălucitor.

"Cu ajutorul unei astfel de măşti, tenul se curăţă în profunzime şi devine mult mai luminos. Acesta este doar unul din secretele pe care Alexandra ni le recomandă pentru un ten lipsit de probleme şi riduri", au declarat fetele de la Bambi.

Ti-a placut?

3331

afisari