18°

București

ULTIMA ORA

FUNDUL Adinei Halas A PIERDUT LUPTA CU GRAVITAŢIA! APARIŢIE-ŞOC a fostei ASISTENTE TV (FOTO)


Adina a trecut printr-o transformare uluitoare, fizică şi psihică. A renunţat la blond în favoarea roşcatului şi a slăbit 30 de kilograme, adoptând un stil de viaţă sănătos.
Viaţa Adinei s-a schimbat total din momentul în care a devenit mamă. După ce s-a despărţit de pilotul Daniel Onoriu, care era căsătorit în vremea când cei doi formau un cuplu, roşcata l-a cunoscut pe antrenorul de fitness Lucian Hugeanu. După nici trei luni Lucian a cerut-o în căsătorie. Apoi cei doi au primit o veste minunată: vor deveni părinţi. Astăzi băieţelul lor are doi ani.
Nu a fost tocmai simplu sa dea jos cele 30 de kilograme acumulate pe perioada sarcinii dar a reuşit. Însă la cea mai recentă apariţie a roşcatei, la petrecerea Viva! Garden Party, Adina nu a optat pentru o ţinută potrivită siluetei sale. Imaginile vorbesc de la sine. 
Vedeta mai are nevoie să slăbească câteva kilograme până va putea să îşi etaleze silueta de altă dată..
Adina Halas s-a făcut remarcată în urmă cu mulţi ani, pe vremea când Mircea Badea avea show-ul "Noaptea târziu cu Mircea Badea". Blonda era una dintre asistentele prezentatorului, alături de Carmen Brumă.

Ti-a placut?

13291

afisari