18°

București

ULTIMA ORA

Gianina Corondan, Mihai Cioceanu și Radu Buzaianu fac matinalul la Gold FM!


Excentrica si simpatica prezentatoare se trezeste cu noaptea in cap in fiecare dimineata pentru ca, la randul ei, sa ii trezeasca pe ascultatorii aflati pe 96,9 FM. Ea intra in echipa matinalului Gold FM alaturi de experimentatul om de radio Mihai Cioceanu si jurnalistul Radu Buzaianu, care, cu siguranta, va va surprinde placut.

Dinamic, personal si viu. Muzica si vorba buna
Ce spun cei trei, mai in gluma, mai in serios, despre emisiunea lor?
"Este un matinal care, daca nu ar fi fost, ar fi trebuit sa existe! Nu era usor dimineata, mai ales cand aveam o gama larga de matinale. De astazi incepand, nu va mai fi de ales! Dinamic, personal si viu. Muzica si vorba buna! Asa ca, va asteptam cu artisti si oameni de valoare, in fiecare dimineata la 'Gold Morning', pe 96,9 sau live pe www.goldfm.ro", a declarat Gianina Corondan.
Radu Buzaianu si Gianina Corondan se alatura astfel vedetelor postului unde mai au emisiune Raluca Moianu, pe care o puteti asculta in fiecare dupa amiaza de la ora 17:00 la 19:00, intr-o emisiune deschisa celor ce cauta dezvoltarea personala ("Drive Time Coaching"), Irinei Margareta Nistor, care este in fiecare vineri "Vocea filmelor la radio" si lui Travel Man, cunoscutul blogger de calatorie Bogdan Popescu care poate fi ascultat, in fiecare zi, dupa matinal.

Ti-a placut?

890

afisari