18°

București

ULTIMA ORA

Iepuraşul Playboy Rellys Tonu cu SÂNII p-afară şi mâna ÎNTRE PICIOARE, în club! FOTO HOT


Rellys Tonu a pozat pentru coperta revistei Playboy, după ce anul trecut a apărut ca Playmate în aceeaşi publicaţie adresată bărbaţilor.
Rellys a pozat într-un cazinou, în lenjerie super sexy, iar imaginile te lasă fără grai. Românca a fost desemnată Playmate of the Year 2013 şi a reprezentat Romnia la Gala Playmate of the Year care s-a desfăşurat în Manila - Filipine, câştigând atât premiul al II-lea, cat şi titlul de Miss Popularitate.


Pesemne că apariţiile fierbinţi în revistele adresate bărbaţilor nu sunt suficiente pentru frumoasa Rellys, aceasta şi-a satisfăcut apetitul de a poza incitant .. chiar în club!

Marcel Toader doar A POFTIT, Bote a "TĂVĂLIT"! DEZMĂŢ TOTAL cu 3 BUNĂCIUNI

Cu o rochie scurtă, neagră, iepuraşul şi-a lăsat sânii la vedere, iar mâna aflată între picioare a pus pe jar minţile bărbaţilor. "Eşti superbă!", i-au transmis fanii pe pagina de socializare.
Rellys Tonu are 23 de ani, s-a mutat în Bucureşti, din Timişoara, în urmă cu un an şi a făcut, tot atunci, furori în revistea Playboy, cu un pictorial incendiar.
Popularitatea ei a crescut şi a atras atenţia câtorva bărbaţi celebri de la noi, printre care Cătălin Botezatu şi Costi Ioniţă.

Ti-a placut?

14965

afisari