18°

București

ULTIMA ORA

Îl mai știi pe Ștefan Florescu, băiatul care făcea jonglerii cu mingea la Românii au talent? N-o să-ți vină să crezi cum arată la 24 de ani!


 Au trecut 5 ani d cand a uimit o tara intreaga la Romanii au talent cu jongleriile cu mingea, reusind sa ajunga pana in finala show-ului. Publicul l-a placut atat de mult, incat l-a votat si a ajuns pe locul 3.

Cand s-a inscris la concurs, Stefan nici nu terminase liceul, dar acum are deja 24 de ani. Asa ca nu-I de mirare ca acum arata complet schimbat: are alta culoare de par, dupa ce a renuntat sa-l mai oxigeneze ca jucatorii de Nationala, si s-a mai implinit si la corp.

Intre timp, si-a imbunatit tehnicile de freestyle si a participat la multe competitii de gen din Europa. A participat inclusiv la Campionatul Mondial de Fotball Freestyle, reusind sa se caseze in primii 3.

Sta mai mult in Praga si Munchen

Chiar daca nu a plecat acasa cu marele premiu de la PROTV, desi multi au zis ca el l-ar fi meritat, competitia a fost o adevarata rampa de lansare pentru el, iar dupa a primit numeroase cereri de a intretine atmosfera cu jonglatul lui. Acum merge des la Praga si Munchen pentru spectacole stradale inedite.

Banii castigati ii investeste in echipamente de firma, dar si in pasiunea sa: mingile de fotbal.

Sursa foto: Facebook

 

 

Ti-a placut?

1506

afisari