18°

București

ULTIMA ORA

INCREDIBIL! Antena 1 a TRANSFERAT, Pro TV a CÂŞTIGAT


Până acum ceva timp, părea cel mai "închegat" post de televiziune, dar, după plecarea lui Adrian Sârbu, tot mai multe vedete au migrat spre televiziunea concurentă, Antena 1. Fără salariile vedetelor care au plecat, ProTV rămâne cu un buget de cel puţin 50.000 de euro pe lună... De ieri, se pare că Andreea Esca şi Oana Cuzino au fost puse să aleagă...


Iulia Vântur este ultima vedetă care a părăsit ProTV după ce şi alţi colegi au ales posturi de televiziune concurente. Printre aceştia, echipa de la "Serviciul Român de Comedie" (SRC), Horia Brenciu, Nicoleta Luciu şi se zvoneşte că ar mai urma şi altele... Se pare că directorul Aleksandras Cesnavicius a transmis că niciun angajat ProTV SA nu mai poate lucra în paralel şi pentru Mediafax Group, firmă ce-i aparţine lui Adrian Sârbu, vizate fiind Andreea Esca, directoare la "The One", şi Oana Cuzino, de la "Ce se întâmplă doctore?".
6.000 € câştiga, lunar, Nicoleta Luciu
Dacă şi în urma telenovelelor a încasat sume importante, participarea la "Dansez pentru tine" i-a băgat în buzunar Nicoletei Luciu câte 6.000 de euro lunar. Câteva mii de euro se vehicula că încasa şi atunci când prezenta "Bingo România" la Acasă TV sau când era coprezentator la unele emisiuni de la ProTV.


25.000 € lua Brenciu, Antena 1 dă 10.000 mai mult
Horia Brenciu a părăsit trustul MediaPro şi suma vehiculată că o încasează la Antena 1 este 35.000 de euro pe sezon, în timp ce la ProTV era plătit cu 25.000 de euro pentru rolul de jurat din show-ul "Vocea României". "Primul pas l-a făcut soţia mea, producătorul SRC. Pot să spun că, venind aici, mi-am reîntregit şi familia. Nu puteam s-o las singură… Nu-mi stă în caracter", a declarat Horia Brenciu la "Observator".


4.000 € pe lună era salariul Iuliei Vântur
A prezentat ştirile de weekend şi "Dansez pentru tine" având un salariu de 4.000 de euro pe lună, la care Iulia a mai renunţat şi anul trecut când a petrecut două luni în India. După ce şi-a încheiat conturile cu pupitrul ştirilor, Iulia s-a concentrat mai mult pe actorie şi pe planurile ei în această direcţie, dar părea să rămână sub contract cu ProTV. În prezent, Iulia Vântur e liberă de contract, fiind curtată de televiziuni concurente. Intenţia ei se pare că este totuşi actoria.


Au semnat cu Kanal D
Printre alte vedete care au părăsit ProTV se află Octavian Strunilă, Adina Galupa şi Doiniţa Oancea, care au semnat cu Kanal D, fiind protagoniştii serialului "Fetele lu` dom` Profesor". Alte câteva zeci de mii de euro se adaugă din aceste contracte, dar şi din ale celor de la "Serviciul Român de Comedie", mutat la Antena 1.
120.000 de euro pe sezon este suma vehiculată că o încasa Ştefan Bănică jr pentru rolul de prezentator la "Dansez pentru tine", înainte de a renunţa la colaborarea cu ProTV.
Andra, Smiley, Marius Moga şi Pavel Bartoş sunt alte vedete care au semnat cu ProTV pentru show-urile "Vocea României" şi "Românii au talent", cel din urmă fiind încă incert.
"Am semnat un contract, voi apărea la «Acces Direct» şi la Antena Stars. Mai multe nu pot să spun deocamdată.", NICOLETA LUCIU

Ti-a placut?

16663

afisari