18°

București

ULTIMA ORA

INCREDIBIL! Cum a RĂSPUNS Şerban Huidu la întrebarea "CÂND TE VEI ÎNTOARCE LA VOLAN ŞI ÎN FAŢA CAMERELOR?"


A primit o interdicţie de şase ani de a conduce automobile, însă el a luat o decizie mult mai dură. Şerban Huidu a mărturisit, pentru "ring", că postura de şofer nu-i lipseşte şi că nu se gândeşte să mai revină vreodată la volan şi în faţa camerelor. El îşi continuă însă cariera ca producător al "Cronicii Cârcotaşilor", emisiune care, din această seară, de la ora 20.30, revine la Prima TV.
Întrebat despre ce va face după ce îi va expira interdicţia de a conduce maşina, Şerban Huidu a declarat: "Nu mă gândesc să revin la volan... N-am mai şofat de când s-a întâmplat accidentul, deşi aveam dreptul de a conduce până când se dădea decizia finală. Asta însemna un an şi jumătate. N-am condus pentru că n-am vrut şi pentru că mi se pare un gest de bun-simţ. Nu pot să spun că-mi lipseşte şi orice aş fi făcut, n-aş fi putut să repar o greşeală care s-a întâmplat fără voia mea. Nu ştiu să spun ce se va întâmpla în viitor, aştept să treacă anii de condamnare".


"A explicat cum se bea whisky şi a câştigat"
"Cronica Cârcotaşilor" e deschisă vedetelor, dar şi finaliştilor de la alegerile prezidenţiale... "Mă gândesc să vină oamenii să-şi expună opiniile politice. Ultima dată a fost un domn care ne-a explicat cum se bea whisky... A fost o opinie politică foarte, foarte importantă şi i-a adus şi victoria. Celor doi finalişti, poarta le va fi deschisă fără să-l favorizăm pe unul şi să-l defavorizăm pe celălalt. Geoană a avut în emisiune acelaşi minutaj cu Băsescu. Că unul şi-a făcut mai bine campanie decât celălalt, e altceva, dar nu e vina noastră!", a explicat Huidu.
"Băieţii mei înoată foarte bine de mici"
Familia, cea care l-a ajutat să treacă peste momentele grele, îl face pe Şerban Huidu să se simtă cel mai împlinit. "Totul e bine în viaţa mea, copiii cresc, am doi băieţi, unul de cinci ani şi unul de şapte ani. Nu cred că vor să-mi urmeze cariera. Eu îi încurajez să facă ce le place, nicidecum ce vreau eu. Amândoi înoată foarte bine de mici, iar cel mare a fost în clasa zero, dar n-au încă nişte hobby-uri formate. Oricât aş fi de ocupat, îmi fac mereu timp să stau cu ei", ne-a povestit cârcotaşul.
"Îmi lipseşte rău radioul, dar nu mă mai trezesc la prima oră, îmi ajung 16 ani de matinal. Iau în calcul o revenire la radio, dar trebuie să am şi unde, degeaba vreau. Deocamdată n-am primit nicio ofertă." - ŞERBAN HUIDU
"Uitaţi-vă şi la «Cusurgiii», şi la «Cronica Cârcotaşilor»!" - ŞERBAN HUIDU
30 de sezoane TV a atins "Cronica Cârcotaşilor" în acest an.

Ti-a placut?

5564

afisari