18°

București

ULTIMA ORA

INTERVIU INCREDIBIL! Ce a RĂSPUNS Julio Iglesias Jr. când a fost ÎNTREBAT de Inna


Fiul renumitului interpret spaniol Julio Iglesias s-a aflat în România pentru a promova concertul tatălui său. Spectacolul va fi inedit: cei doi vor cânta pentru prima dată pe aceeaşi scenă. Efervescent şi deschis oricărei provocări, Julio Iglesias jr a răspuns întrebărilor "ring".
Cum au stat lucrurile în familia ta, cu un tată atât de celebru şi cu atâtea femei care roiau în jurul lui?
Dorit de femei? Tatăl meu?! Nu ştiam! (râde) Sunt foarte mândru de tatăl meu. Am un părinte minunat, o persoană cu adevărat specială. Faptul că acum putem colabora şi vom cânta pe aceeaşi scenă mă emoţionează profund. Nu doar pentru că voi petrece timp cu tatăl meu, care nu a fost mereu lângă mine, ci şi pentru că ne vom distra foarte bine şi experienţa asta ne va uni şi mai mult.
"Tata a separat familia de carieră"
Ai simţit vreodată gelozia mamei tale?
Nu. Tatăl meu a ştiut întotdeauna să separe cariera de familie. E adevărat că a fost iubit, dar nu doar de femei. De la bunici la copii, toţi au apreciat ce transmite tatăl meu. Mama a înţeles asta. El a iubit şi va iubi muzica până în ziua în care nu va mai vrea să facă asta. Adică niciodată.
Te-ai născut în Spania, apoi te-ai mutat în Miami. Cât de greu ţi-a fost să te adaptezi?
Când m-am dus în Statele Unite aveam 10 ani. Cel mai mult am dus dorul mamei mele, care a rămas în Spania, chiar dacă îmi lipseau şi prietenii. Am avut sprijinul fratelui meu Enrique şi a surorii mele Chabeli Isabel, dar şi a doamnei care ne-a crescut. Şi uite că au trecut aproape 33 de ani de atunci. Nici mie nu-mi vine să cred.
Ai fost tentat vreodată să te apuci de fotbal?
Întotdeauna am fost o persoană activă, sportivă. Îmi place foarte mult să fac mişcare, sportul ocupă o parte importantă din viaţa mea. Mă face fericit, îmi oferă linişte şi inspiraţie. Dar cel mai mult mă atrage competitivitatea, ceea ce găseşti doar în sport, urăsc să pierd. Îmi plac tenisul, fotbalul, sporturile nautice – ski surfing, kitesurfing. Uite încă un motiv pentru care îmi plac SUA, pot practica astfel de sporturi.
"Nu sunt fiul lui Julio Iglesias, sunt Julio Iglesias jr"
Ai simţit presiunea celebrităţii tatălui tău?
Sunt foarte mândru să am un asemenea tată. Nu s-a pus niciodată problema ca faima lui să fie o problemă pentru mine. Nu simt niciun fel de presiune. Eu fac muzică pentru că mă face fericit, pentru că-mi dă satisfacţie mentală. Dacă vând discuri, înseamnă că oamenii apreciază, dacă nu va mai fi la fel, înseamnă că nu fac ce trebuie şi gata. Cel mai important în viaţă e să faci ce-ţi place. Nu e un clieşeu. Asta e mulţumirea ta. Eu nu sunt fiul lui Julio Iglesias, eu sunt Julio Iglesias jr.
O cunoşti pe Inna? Ţi-ar plăcea să faci un duet cu ea?
Oamenii mă tot întreabă de această Inna... Cine e?! Să-mi arătaţi o poză şi un videoclip cu ea! Nu ştiu ce cântă, deci nu cred că aş face un duet.
După lansarea albumului "Under My Eyes", ai devenit idolul tinerilor din SUA. Cum ai trăit experienţa?
Pentru că a fost primul meu disc, am învăţat multe. Datorită lansării lui am călătorit în toată lumea, ceea ce e un dar de la Dumnezeu. De la Filipine, Singapore, toată India, toată America Latină, întreaga Europă. L-am lansat în 1999 şi sunt convins că nu e cel mai bun album al meu. Abia acum simt cu adevărat că sunt cântăreţ.
Planurile lui Julio Iglesias jr
După întâlnirea cu fanii, artistul a văzut meciul lui Juventus cu Real Madrid, al cărui fan declarat este. Ieri a avut emisiuni şi alte interviuri de promovare a concertului, iar astăzi, la ora cinci dimineața, a plecat spre Lisabona. Acolo pregătește concertul de pe 30 mai, în cadrul turneului ce va ajunge şi în Bucureşti pe 2 iulie.
42 de ani are Julio Iglesias jr, iar seniorul 71.
"Cel mai mult îmi place competitivitatea. Urăsc să pierd.", JULIO IGLESIAS JR

Ti-a placut?

4579

afisari