18°

București

ULTIMA ORA

Ion Columbeanu, DECLARAŢIE-BOMBĂ despre posibila CĂSĂTORIE a lui Irinel cu Alexandra


Vestea logodnei lui Irinel Columbeanu (56 de ani) cu fotomodelul Alexandra Hodiş (18 ani) e ceva incredibil pentru tatăl afaceristului. În percepţia seniorului Columbeanu, adolescenta e doar "prietena de la Cluj" a Irinucăi, nepoata lui, care a împlinit, recent, şapte ani.


La 88 de ani, Ion Columbeanu susţine că "presa a făcut un caz" din apariţia Alexandrei Hodiş la Izvorani fără să ştie că, de fapt, Irinuca a dorit doar să-şi revadă prietena de astă-vară. Cu toate acestea, seniorul ştie şi că tânăra de 18 ani, elevă în ultimul an de liceu la Cluj, se află printre fotomodelele de la Transilvania Fashion, firma lui Matei Miko, nimeni altul decât naşul de cununie al lui Irinel cu Monica Gabor. Nimic din toate acestea nu ridică semne de întrebare asupra teoriei sale...


S-au cunoscut pe plajă la Mamaia
Potrivit lui Ion Columbeanu, prima întâlnire dintre Irinel, Irinuca şi Alexandra s-a petrecut în staţiunea Mamaia... "Povestea a început în vară, când Irinel a fost cu Irinuca la Mamaia şi fetiţei i-a plăcut atât de mult la mare, încât a stat acolo toată vara. Irinel mai venea la Bucureşti din când în când şi pe fetiţă o lăsa acolo în grija bonelor. Între timp, Irinuca a cunoscut-o pe această fată, Alexandra, care e în ultimul an de liceu, şi s-au împrietenit. Mai târziu, naşul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care îl are la Cluj (Transilvania Fashion - n.r.). Irinel a fost şi el acolo pentru că Irinuca şi-a dorit să o revadă pe Alexandra, şi presa a făcut din asta un caz. Fiul meu nu are nicio intenţie cu fata aceasta de la Cluj", a dezvăluit, pentru "ring", tatăl omului de afaceri.
"Voi călca la Starea Civilă doar cu Irina"
Chiar înainte de apariţia Alexandrei în viaţa Irinucăi, Irinel părea convins că toată viaţa i-o va dedica exclusiv fiicei lui. "Nu există nimeni în viaţa mea, e Irina şi atât! Monica Gabor a fost iubirea vieţii mele. Voi călca la Starea Civilă doar cu Irina, când se va căsători ea. Eu nu mă gândesc acum să mă recăsătoresc, dar asta nu înseamnă că nu se va întâmpla", spunea omul de afaceri la România TV, în iulie anul trecut. De atunci, lucrurile au evoluat şi prietena Irinucăi a devenit partenera lui Irinel la evenimentele publice. Recent, pe degetul Alexandrei a răsărit şi un inel despre care mulţi spun că ar fi chiar bijuteria care anunţă discret primul pas spre oficializarea relaţiei cu Irinel Columbeanu.
26 iunie 2011 e ziua în care s-a încheiat divorţul dintre Irinel Columbeanu şi Monica Gabor.
Succesul Alexandrei Hodiş a început în anul 2012, când a câştigat titlul de "Miss Cap Aurora".
"Dacă am dat greş cu Monica, sigur cu Irina nu o să dau.", IRINEL COLUMBEANU
Foto Alexandra Hodiş: SpyNews/WowBiz

Ti-a placut?

7446

afisari