18°

București

ULTIMA ORA

Alexandra Stan RADIAZĂ alături de NOUL IUBIT! Uite cum ARATĂ cel care a REUŞIT să-i FURE INIMA


S-a afişat cu noul iubit, luni seara, la deschiderea celui mai mare restaurant asiatic din Capitală. Alexandra Stan radia la braţul iubitului ei, Bogdan, şi a vorbit, pentru „ring”, despre planurile ei şi despre transformările pe care le-a suferit.

Cunoscută ca un personaj retras mai ales în urma incidentului cu fostul iubit şi impresar Marcel Prodan, Alexandra Stan a uitat umbrele trecutului şi a demonstrat că poate fi deschisă mai ales în compania bărbatului iubit. “Suntem împreună de opt luni. Este un om bun. Se ocupă de o asociaţie neguvernamentală şi ajută oamenii cu probleme”, ne-a spus cântăreaţa care, de când iubeşte din nou, este mai preocupată de un stil de viaţă sănătos. Mai mult, a devenit vegetariană. “Acum opt luni am decis să fiu mai atentă la alimentaţie. Am început să mănânc mai sănătos în general. Mi-am făcut mai multe analize, am aflat care sunt alimentele la care am intoleranţă şi care sunt mai bune pentru mine. Urmez nişte reguli clare: nu combin proteine cu carbohidraţi şi alte asemenea lucruri, la recomandările specialiştilor”, a declarat, pentru „ring”, artista.

Şi-a prezentat iubitul familiei

Îşi cunoaşte actualul partener de viaţă încă din copilărie şi a recunoscut că, deşi nu a fost atracţie la prima vedere, relaţia lor s-a consolidat în timp. Acum locuiesc împreună în Capitală şi se susţin reciproc, Bogdan fiind şi el artist. L-a prezentat deja familiei sale, mai ales că de peste 10 ani îi este bun prieten. Bogdan a susţinut-o şi în procesele pe care le-a avut cu fostul iubit şi impresar, dar şi în cariera muzicală. În prezent, Alexandra Stan are noi proiecte muzicale şi piese, precum şi un album care urmează să fie lansat în Japonia. “Albumul pe care îl voi lansa în Japonia conţine 18 piese, dintre care două le voi lansa acum. Pe 9 martie voi scoate primul single, apoi, la sfârşitul lunii, pe următorul”, a mai declarat Alexandra Stan pentru „ring”.

Bogdan nu a scăpat-o din ochi pe Alexandra, fiind atent la fiecare mişcare şi ascultând atent chiar şi conversaţiile cu echipa de PR

Reprezentanţii restaurantului s-au asigurat că artista are la masă tot ce îşi doreşte, invitând-o şi în salonul VIP pentru un pahar de şampanie

Ti-a placut?

1780

afisari