18°

București

ULTIMA ORA

Laura Cosoi, GÂNDURI DESPRE NUNTĂ: "Nu renunț la religia mea"


Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin Curticăpean. Cei doi nu au pus încă la punct detaliile nunții, dar Laura este convinsă că iubitul o va surprinde. Pentru că Laura este ortodoxă iar iubitul ei este catolic, frumoasa blondă susține că nunta lor va fi una mixtă.
"Fiecare trebuie să aleagă să-şi înceapă viaţa de femeie măritată în momentul potrivit. Eu cred că e pe viaţă şi trebuie cântărit cumva lucrul ăsta. Ne gândim că într-o zi ne vom căsători dar nu am făcut planuri de nuntă încă. Eu ştiu că o să se întâmple. Sunt convinsă că voi fi luată prin surprindere. E inteligent şi mă completează perfect. Ca noră că ştii că mă văd bine din punctul meu de vedere. Adică ar trebui întrebată şi mama lui Cosmin, dar avem o relaţie foarte frumoasă. Sunt extrem de norocoasă, cumva îi simt parte din familia mea. A fost dragoste la prima vedere şi cred că aşa va rămâne tot timpul.
Şansele erau mici ca eu de mică să mă fi îndrăgostit de un catolic, într-o ţară predominant ortodoxă. Nunta va fi mixtă. Eu nu vreau ca el să renunţe la religia lui, cum nici eu nu voi renunţa la religia mea. Nu vreau ca unul dintre noi să adopte religia celuilalt", a declarat Laura Cosoi la Prima TV.
 

Ti-a placut?

1521

afisari