18°

București

ULTIMA ORA

Liviu Vârciu, DECLARAŢII-BOMBĂ despre Diana Munteanu: "Mi-a PLĂCUT foarte mult, dar...cine ştie, poate la un moment dat..."


Artistul, care va reveni în calitate de concurent în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, ce va debuta sâmbătă, 13 februarie, la Antena 1, a dezvăluit, într-un interviu pentru „ring”, că îşi doreşte să interpreteze personaje crăcănate şi despuiate, dar a vorbit şi despre alte aspecte ale vieţii sale.
Din nou la “TCUD!”. Cum ai primit propunerea de a participa din nou la acest show?
Cu bucurie pentru că, de când am venit la Antena 1, una dintre emisiunile pe care le-am iubit din prima a fost “Te cunosc de undeva!”. Îmi pare rău că data trecută nu m-am distrat de la bun început, ci doar de la jumătatea sezonului. Tocmai de aceea am vrut să revin şi să mă distrez încă de la prima ediţie. Am găsit şi pe cineva care se distrează la fel de mult ca mine (n.r. - Andrei Ştefănescu, de la Alb Negru, alături de care Liviu va cânta în duet în acest sezon). Şi iată-ne aici. Aşadar, mă bucur foarte tare că unul dintre proiectele mele la Antena 1 este “Te cunosc de undeva!”.
Ce personaje ţi-ai dori să interpretezi?
Mi-aş dori personaje crăcănate, despuiate, ca să-mi dau jos părul de pe picioare... (râde). Glumesc! Aş vrea ca, în afară de caterincă, să imităm, eu şi Andrei, şi personaje serioase, gen Righteous Brothers, care cântă „Unchained Melody”.
„M-am gândit să cânt muzică populară din zona Dobrogei”
Ai fost lăudat pentru prestaţiile tale folclorice şi chiar ai fost sfătuit să faci mai mult în acest sens. Ai decis ceva? Te gândeşti la lansarea unui album de folclor?
Chiar m-am gândit la un moment dat să cânt muzică populară din zona Dobrogei. Mama a cântat astfel de muzică la Şcoala Populară de Artă. Ştiu şi eu cântece populare, pentru că am crescut la ţară. Cine ştie, poate voi cânta aşa ceva după 40 de ani... Deocamdată, am făcut câteva piese pentru sufletul meu, pe care le voi pune pe canalul meu de YouTube, iar una dintre ele are o uşoară legătură cu muzica populară.
Într-o ediţie trecută a show-ului te-ai declarat îndrăgostit de Alina Eremia şi chiar ai încercat să o cucereşti… La fel s-a întâmplat şi cu Diana Munteanu… Te consideri un cuceritor?
Aş fi ipocrit să spun că nu mă consider un cuceritor, dar mi-aş dori ca lumea cu care intru în contact să mă placă aşa cum sunt eu, fără ascunzişuri şi mişmaşuri... Alina Eremia mi-a fost şi îmi este în continuare dragă, e ca o soră pentru mine şi o iubesc foarte tare. Mi-a plăcut şi Diana Munteanu foarte mult, dar n-am avut nicio legătură cu ea. Suntem foarte buni prieteni şi, cine ştie, poate la un moment dat o să se împiedice, iar eu o s-o ajut să se ridice (râde).
Are ghinion în dragoste...
La sfârşitul anului trecut s-a vehiculat că ţi-ai întâlnit dragostea, fiind văzut în compania unei tinere pe nume Leyla. Ce ne poţi spune despre asta?
Anul trecut am fost în Maramureş cu nea Marin. Am mers din poartă în poartă şi am dat probă de lucru... Leyla este o fată pe care am cunoscut-o atunci, în Maramureş. Face parte dintr-o gaşcă de oameni foarte mişto şi amabili alături de care am petrecut Sărbătorile. Dar atât. Când mă duc acolo ne vedem, când vine aici, ne vedem, suntem prieteni şi atât.
Îţi doreşti o nouă familie? Te consideri norocos în dragoste?
Mă consider norocos în foarte multe privinţe, mai puţin în dragoste. Îmi doresc foarte tare o familie şi să am copii mulţi. Dar, din păcate, cred că nu le poţi avea pe toate. Când eşti ocupat şi te concentrezi pe carieră, n-ai parte de dragoste. Şi invers. Ceva trebuie sacrificat.
Care sunt priorităţile tale în acest an? Ce îţi doreşti, mai exact?
Îmi doresc foarte tare să termin creditele la bancă, să-mi văd copilul, să mă mut la casa mea şi... cam atât.
„Banii nu au fost niciodată o prioritate”
În acest an, scapi de creditele bancare… Cât ai plătit până acum în plus faţă de datoria iniţială?
Am plătit foarte mulţi bani în plus, dar, pentru mine, banii n-au fost niciodată o prioritate sau un subiect care să mă facă să intru în panică. Ce am în guşă e şi-n căpuşă, ce-am pe mine am şi-n şifonier.
Cum mai e relaţia cu fiica ta, Carmina? Spuneai că îţi seamănă foarte mult. O vei îndruma spre showbiz?
Carmina înseamnă foarte mult pentru mine. Însă n-am mai văzut-o de mult timp. Aş vrea să o văd şi mi-este foarte dor de ea. Copilul meu va face ce va dori. Eu pot să o îndrum, să-i arăt ce e bine şi ce nu, dar decizia va fi a ei, eu nu o să-i impun niciodată să facă ceva anume.

Ti-a placut?

6569

afisari