18°

București

ULTIMA ORA

LOVITURĂ DURĂ pentru Antonia! Avocatul lui Vincenzo aruncă BOMBA


Cântăreaţa a vorbit despre procesele pe care le are cu Vincenzo Castellano, unul de răpire a copilului şi celălalt pentru custodie şi divorţ. Cătălin Dancu, avocatul familiei Castellano, ne-a mărturisit că, din punctul lui de vedere, Antonia o să piardă ambele procese, motivele lui fiind întemeiate.
Recent, artista a povestit că i-a intentat lui Vincenzo un proces, în Italia, de răpire a micuţei Maya, motivând că ea îşi vede fiica, dar nu-i suficient deoarece acesta nu îi permite să o aducă şi în România. Celălalt dosar este pentru custodie şi divorţ, care se judecă în România, unde s-au şi căsătorit.


În România s-a discutat despre problema răpirii
Reprezentantul lui Vincenzo ne-a dezvăluit că nu înţelege ce a fost în mintea Antoniei atunci când a intentat procesul de răpire, în Italia, întrucât în România s-a stabilit că nu există această faptă.
"A deschis un proces în Italia, nu în România, se vor ocupa avocaţii de acolo. Numai că doamna Antonia va pierde procesul de pe scaun, întrucât ea a recunoscut în faţa unei instanţe româneşti, întrebată în mod expres de judecătoare dacă ea consideră că i-a fost răpit copilul că nu s-a întâmplat acest lucru. Drept care, eu o să iau încheierea tradusă, legalizată, le-o dau judecătorilor din Italia şi le spun: "Doamna Antonia a declarat în faţa unui judecător român că fetiţa nu i-a fost răpită. Şi atunci, unde a minţit? În faţa judecătorilor români sau în faţa judecătorilor italieni?", ne-a precizat Cătălin Dancu.
"Şi divorţul e pierdut"
Mai mult, avocatul consideră că apărătorii Antoniei nu îi dau cele mai bune sfaturi. "Îmi e milă de ea pentru cât de prost poate fi consiliată, avocaţii îşi bat joc de ea. Instanţa din România, în motivarea hotărârii, a explicat clar că nu există temei de răpire în sensul convenţiei europene şi, nefiind dovedită, cauza cu privire la acest aspect este soluţionată în România cu autoritate de lucru judecat. Dacă instanţa din România a analizat cazul de răpire şi a constatat, în conformitate cu convenţia, că nu există caz de răpire, cum să crezi că italienii, când o să vadă hotărârea din România, o să spună altceva? Pentru ce îţi baţi joc de fata asta, domnule avocat? De ce? Şi divorţul e pierdut, eu sunt foarte relaxat", a încheiat avocatul Cătălin Dancu.
"Pare dur ce o să zic. Un dosar e de răpire a copilului şi se judecă în Italia. Căci eu pot să merg să-mi văd copilul, dar nu e de ajuns, vreau să îl iau la mine acasă, să-l învăţ şi despre familia de aici." - ANTONIA
"Copilul fiind născut în Italia, e mai complicat. Certificatul lui e făcut acolo, are cetăţenie în ambele ţări având părinţi de două naţionalităţi diferite." - ANTONIA
FOTO: ADRIAN MARTALOGU

Ti-a placut?

3690

afisari