18°

București

ULTIMA ORA

Lucia Dumitrescu & Florin Ristei, în „Frumoasa și Bestia”


După lansarea recentă a piesei "Pân la Soare" în colaborare cu Trupa Salamandra, Lucia Dumitrescu marcheaza un nou moment artistic de excepție sâmbătă pe 20 mai, în deschiderea emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată pe Antena 1 de la ora 20.00. Lucia Dumitrescu va cânta alături de vocea masculina a anului 2017, Florin Ristei, asa cum a fost desemnat la Premiile Radio Romania. Artiștii vor cânta live, acompaniați de trupa Freestay, duetul celebru din filmul "Frumoasa si Bestia".
 
 
Lucia ne-a mărturisit ca a fost plăcut surprinsă de chimia extraordinară pe care a avut-o cu Florin Ristei in timpul duetului, mai ales ca cei doi se cunosc încă din copilărie, momentul lor artistic primind aprecieri impresionante din partea juriului. 
 
 
Întrebată dacă ar accepta provocarea de a fi concurentă într-un nou sezon al emisiunii, cântăreața a spus că i-ar plăcea să faca un număr cât mai mare de travestiuri, care să îi pună în valoare vocea în moduri variate. 
 
Lucia s-a lansat inca din copilarie în cadrul unui Show TV de succes, imitand-o pe Whitney Houston cu piesa "I will always love you".

Ti-a placut?

5433

afisari