18°

București

ULTIMA ORA

Mehrzad, show culinar la "Crăciunul în bucate"! Preparate care-ţi lasă gura apă


Fostul concurent "MasterChef" Mehrzad Moghazehi este prezent zilele acestea la Târgul "Crăciunul în bucate", din Parcul Unirii, unde găteşte pentru bucureştenii dornici să încerce preparate tradiţionale din Iran.
Alături de Petrou Vasilios (Baz) şi Andreea Oana Ionică, concurenţi ai recentului sezon "MasterChef", Mehrzad a oferit adevărate lecţii live de gastronomie.


Dacă doreşti să-l vezi în acţiune pe Mehrzad şi să deguşti preparatele gătite de acesta, eşti aşteptat sâmbătă, 20 decembrie, la o demonstraţie culinară oferită alături de  Maria Secrieriu. De asemenea, luni 22 decembrie, Mehrzad va găti alături de Traian Galleguillos.


Aşa cum a promis, fostul concurent "MasterChef" a oferit cititorilor "ring" un coş cu bunătăţi, pentru o masă de Crăciun ca în poveşti.

Câştigă şi tu un coş cu bunătăţi
Mehrzad Moghazehi le oferă cititorilor ziarului "ring" un cadou substanţial. Până vineri, 19 decembrie, inclusiv, poţi câştiga un coş cu bucate tradiţionale. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia premiului este să ne spui, pe adresa concurs@ziarulring.ro, ce iubeşti cel mai mult la Sărbătorile de Iarnă. Nu uita să-ţi laşi datele de contact! Vei intra astfel, automat, la tragerea la sorţi! Câştigătorii vor avea ocazia să-şi primească premiul chiar de la Mehrzad Moghazehi, la târg.

Ti-a placut?

852

afisari