18°

București

ULTIMA ORA

Mellina, nuntă în Pakistan cu hituri INNA şi Alexandra Stan


Aflată în plină ascensiune, Mellina a avut surpriza ca la o nuntă din Pakistan să i se ceară să cânte şi două hituri din repertoriul colegelor INNA şi Alexandra Stan, cum ar fi „Hot”, respectiv, „Mr. Saxobeat”. Însă artista s-a descurcat impecabil şi a câştigat o sumă importantă.

Iniţial, Mellina pregătise doar piesele proprii, însă, cum au auzit de România, nuntaşii au rugat-o să le cânte de mai multe ori şi cele două hituri internaţionale. Cântăreaţa şi-a îndeplinit misiunea cu brio, iar invitaţii au fost încântaţi. Însă Mellina a stat tot timpul cu sufletul la gură, dar din cu totul alte motive.

„Faţă de cum e la ei, traficul din Bucureşti e de vis”

Cum a păşit în Pakistan, artista a fost avertizată. „Experienţa Pakistan a fost diferită. Mi-a fost un pic frică. E prima dată când merg să cânt în Orient. Când am ajuns, primul mesaj primit a fost de la MAE, care ne sfătuia să nu transportăm droguri sau pachete pentru alte persoane pentru că această infracţiune e pedepsită cu moartea. Un mesaj aşa, de «bun venit». Apoi, în drum spre hotel, am văzut foarte multe «închisori» cu paznici care aveau shotgunuri şi alte arme pe care le vezi de obicei doar în filme. Am realizat apoi că, de fapt, clădirile acelea împrejmuite cu sârmă ghimpată erau şcoli, universităţi şi alte instituţii. După experienţa traficului din Pakistan, realizezi că în Bucureşti e de vis”, ne-a povestit Mellina.

Într-un cort imens, a avut 2.000 de spectatori

În ciuda traiului greu, pakistanezii au impresionat-o pe Mellina: „Oamenii cu care am interacţionat sunt neaşteptat de open minded şi foarte primitori. Am fost uimită şi plăcut surprinsă de petrecerile pe care le fac de revelion şi mai ales de grandoarea cu care îşi fac nunţile. La nunta la care am cântat au fost cel puţin 2.000 de oameni într-un cort imens. Cultura lor seamănă cu cea indiană, aşa că vă imaginaţi că a fost o nuntă foarte diferită de cele tradiţionale din România”.

A scăpat ca prin urechile acului de atentat

După Pakistan, cântăreaţa a plecat în Turcia, la Istanbul şi la Ankara, într-o mică vacanţă cu prietenii. „În Turcia m-am simţit uşurată, credeam că sunt în siguranţă. Când m-am întors în Bucureşti, am văzut la ştiri atentatul la Ankara chiar în locul pe unde am trecut. M-a cam pus pe gânduri că tocmai în locul unde am respirat uşurată se poate întâmpla oricând o tragedie. Dar a fost o experienţă diferită şi frumoasă şi aş repeta-o”, a adăugat Mellina.

Mellina a făcut primii pași in muzica in 2011, insa a cunoscut succesul in 2014 odata cu hit-ul „Poza de album” feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din cariera: “Strongest Message” la RMA 2014! A urmat piesa „Cutremur in inima mea” si colaborari cu artisti precum: Bere Gratis („Pana sus la cer”), Two („Vinovat”), DOMG („You Broke My Heart”) si JerryCo ("Daca ma iubesti"). In prezent, artista pregateste un nou single solo produs impreuna cu echipa Mango Music, la care va filma si un videoclip in scurt timp. Mai mult, artista si-a deschis si o scoala de canto alaturi de buna ei prietena Maria Simion. Scoala se numeste „Tralala School”, iar mai multe informatii puteti afla accesand pagina de Facebook

Ti-a placut?

1930

afisari