18°

București

ULTIMA ORA

Mizează pe fidelitatea soţului lăsat singur în SUA. Andreea Antonescu: „Poţi înşela şi când locuieşti tot timpul împreună”


Presa a divorţat-o de câteva ori de omul de afaceri Traian Spak, iar zvonurile au fost alimentate de faptul că ea stă mai mult în ţară decât la domiciliul conjugal din SUA. Ce se întâmplă, de fapt, cu mariajul ne-a povestit chiar Andreea Antonescu.

De ce te-ai întors din SUA, „ţara tuturor posibilităţilor”?

A fost un vis din copilărie şi mi-a plăcut America de prima dată când am ajuns acolo, la 19 ani, într-un turneu. Mi-am împărţit viaţa pentru că niciodată n-aş părăsi România în totalitate. Aici am început să cânt de foarte mică şi am muncit pentru cariera mea. N-am fost mereu în top, dar am încercat să fac nişte lucruri morale şi decente, pentru că nu sunt genul să fac orice pentru a-mi atinge scopul. Locuiesc şi aici, şi acolo şi aşa va fi în continuare. Nu mă voi muta niciodată definitiv şi irevocabil în SUA.

„La urma urmei, nu depinde totul de noi”

Cum e relaţia la distanţă?

Relaţia dintre mine şi Traian merge la fel de bine ca la început. Acum mă simt mai îndrăgostită de el ca niciodată. Nu mă întreba de ce, că n-am habar. Am fost în SUA şi am revenit la sfârşitul lui februarie. Trebuia să mă întorc mai devreme, dar mi-am prelungit vacanţa tocmai pentru a mai sta împreună. În ţară înregistrez noi melodii, pun totul la punct şi mai plec o lună acolo. Nu ştiu ce se va întâmpla mâine, oricum nu mi-am propus să mă căsătoresc, să fac un copil şi apoi să divorţez; sunt foarte „de modă veche”. Dar, la urma urmei, nu depinde totul de noi. În viaţă n-ai de unde să ştii cum se schimbă totul într-o secundă.

Cât aţi stat cel mai mult departe unul de celălalt?

O lună şi jumătate, anul trecut. Mulţi spun că ar fi mai mult, dar nu-mi expun soţul la TV când vine în ţară doar pentru liniştea mea, ca să nu se mai întrebe presa dacă divorţez sau nu. Relaţia noastră se consumă, cu discreţie, de 11 ani încoace.

„Auzise destule bârfe şi n-a avut neapărat încredere”

Pauzele într-o relaţie sunt benefice?

Nu şi n-aş încuraja relaţiile la distanţă. Se poate ajunge la anumite discuţii urâte sau la înşelare, dar asta se poate întâmpla şi când locuieşti tot timpul împreună. E vorba de încredere şi de respect. Încrederea între noi s-a construit în ani. Eu îmi doresc să fim împreună şi el, dacă îl întrebi, la fel. Dar n-ai de unde să ştii ce se întâmplă pe viitor.

Între voi au existat gelozie şi posesivitate?

O, da! La începutul relaţiei, mai ales, pentru că Traian nu mă cunoştea, ştia în ce domeniu lucrez, auzise destule bârfe - pentru că nu toate fetele din showbiz sunt virgine - şi n-a prea avut încredere în mine. Nu mă pot lăuda cu multe relaţii în viaţa mea deoarece mi-am dorit mereu o relaţie stabilă, o familie şi linişte.

Vă mai doriţi copii?

Când eram mică, voiam patru, dar acum unul mi-e suficient. Şi cu carieră, şi cu familie nu mai am cum să-mi împart timpul şi nu mai vreau al doilea copil sub nicio formă. E foarte complicat. Plus că nici Traian nu-şi mai doreşte alt copil. Deocamdată mă simt foarte împlinită: am un copil frumos, deştept, inteligent şi pasionat de muzică.

Relaţia cu Andreea Bălan, pe principiul „prietenul la nevoie se cunoaşte”

În ce relaţii eşti cu Andreea Bălan? Când aţi vorbit ultima dată?

Ultima dată am vorbit înainte să plec în SUA, în decembrie 2015. Nu stăm toată ziua la telefon. Ea comunică mai mult cu mama mea pentru că Siena (n.r. – fiica Andreei) e la ea, în Galaţi, iar eu merg săptămânal la ele. Atunci Andreea îi trimite cadouri, o sună şi vorbeşte cu Siena. Eu şi Andreea nu avem genul de relaţie cu telefoane zilnice, cafele şi ieşit în oraş. La noi a fost întotdeauna bazată pe momentele grele prin care am trecut separat. Când i-a fost greu, m-a sunat, a venit la mine şi am stat nopţi întregi până la cinci-şase dimineaţa. Când mi-a fost greu, am sunat-o şi tot aşa, ne-am întâlnit, am stat şi ne-am sfătuit; suntem pe principiul „prietenul la nevoie se cunoaşte”. Când are de mers în SUA, vine fără probleme la noi, ne vedem acolo, dar nu suntem genul care să ne pupăm toată ziua. Nu stăm să ne linguşim aiurea.

Ce pregăteşti pentru a-ţi surprinde fanii?

Mă bucur că am atât de mulţi fani pentru că n-am reuşit mereu să fiu în topuri. Îmi pare rău că n-am fost mai „educată” pentru zilele noastre, adică mai tupeistă şi cu mai puţin bun-simţ. Continui să muncesc şi sper să-mi iasă. Înregistrez câteva piese cu stiluri diferite şi până în vară vreau să lansez o piesă şi un videoclip.

Ti-a placut?

4466

afisari