18°

București

ULTIMA ORA

Monica Tatoiu, chemată în instanţă. Avocat: "Valentina Pelinel are şanse de câştig"


În urma declaraţiilor şi a părerilor expuse de Monica Tatoiu legate de cel mai titrat subiect monden al începutului de an, Valentina Pelinel a luat atitudine şi, cel mai probabil, o va acţiona în instanţă.
De când a anunţat că va deveni mămică, a refuzat să comenteze, încercând să pară cât mai fericită şi pozitivă… Şi totuşi, Valentina Pelinel a fost deranjată de comentariile la adresa fiului ei nenăscut, motiv pentru care vrea să o dea în judecată pe Monica Tatoiu. “Nu dau replici nimănui. Cine este în măsură să judece? Îmi pare rău că doamna Monica Tatoiu vorbeşte urât la adresa copilului meu nenăscut care nu are nicio vină şi, în acest sens, voi acţiona pe cale legală”, a spus Pelinel la Antena Stars. Una dintre declaraţiile care se pare că au deranjat-o cel mai tare pe viitoarea mămică este că fiul ei a fost numit bastard. “I-am zis să uite că m-a cunoscut. Din moment ce o femeie este imorală şi dă naştere unui bastard din egoism, merită tot oprobriul lumii”, a fost o parte din declaraţia Monicăi Tatoiu la aceeaşi televiziune.
Afirmaţiile i-au adus atingere imaginii publice
Contactată de “ring” pentru a discuta despre această speţă, avocata Crina Radu ne-a spus că Valentina Pelinel are toate şansele să câştige atât timp cât va demonstra instanţei că afirmaţiile i-au adus atingere imaginii publice. “Dacă ea consideră că aceste afirmaţii făcute într-un spaţiu public i-au adus atingere imaginii, bineînţeles că poate să formuleze o acţiune şi, în funcţie de probatoriul pe care îl înaintează şi dacă dovedeşte că imaginea sa a avut de suferit, poate câştiga o astfel de acţiune şi poate solicita daune morale. Repet, dacă va face dovada că aceste lucruri nu sunt reale, iar pe de altă parte că i-au adus atingere vieţii şi imaginii - fiind persoană publică -, are şanse să câştige un astfel de proces”, a declarat, pentru “ring”, avocata Crina Radu.
Relaţia lor de amiciţie nu mai contează
Prietenia care a existat între Valentina Pelinel şi Monica Tatoiu pare să nu conteze în faţa instanţei de judecată atât timp cât declaraţiile au fost făcute în spaţiul public. “Şi dacă informaţiile ar fi reale şi obţinute în virtutea calităţii de prietenă, iarăşi este un lucru care nu este bine că a fost folosit în spaţiul public. Şi în această situaţie, că Valentina Pelinel ar putea obţine o soluţie de admitere a unei astfel de cereri. Important este că se poate formula o astfel de acţiune, iar soluţia depinde de probatoriul pe care îl administrează fiecare parte din proces”, ne-a mai spus avocata Crina Radu.
În ciuda insistenţelor, Monica Tatoiu nu a putut fi contactată până la închiderea ediţiei.

Foto: meteofelanitx.com

Ti-a placut?

1712

afisari