18°

București

ULTIMA ORA

Monica Tatoiu, DECLARAŢII EXPLOZIVE despre telenovela "Borcea-Pelinel": "Nu suntem iepuri. Toţi vor plăti ..."


Relaţia dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea este mai controversată decât multe altele din showbiz. Monica Tatoiu critică imoralitatea, ţinând cont de faptul că personajele mondene sunt exemple pentru tinere şi adolescente.
Revenită în ţară dintr-o vacanţă exotică, Monica Tatoiu a vorbit foarte deschis despre cazul care ţine primele pagini ale ziarelor încă de la începutul anului. Femeia de afaceri susţine că merită respect doar prima soţie a lui Borcea, Mihaela, cu care ex-acţionarul dinamovist are trei copii. Monica Tatoiu a criticat imoralitatea şi răul pe care îl fac femeile de acest gen, dar, în timp ce ea făcea dezvăluiri presei, Valentina Pelinel le răspundea admiratorilor pe contul său de socializare: „Eu nu răspund la provocări, că nu e nimeni în măsură să judece”.
„Am şters numărul de telefon al Valentinei”
Contactată de „ring”, Monica Tatoiu susţine că nu vrea să se amestece în telenovela „Borcea-Pelinel”. “Eu nu vreau să intru în polemici, nu vorbesc despre datoriile lor (chiar dacă ştiu, nu mă amestec), ci despre nişte principii de viaţă. Nu bârfesc, pe mine mă interesează imoralitatea promovată ca mod de viaţă. Imoralitatea şi corupţia merg mână în mână”, a spus Monica Tatoiu. Întrebată dacă are vreun sfat pentru Valentina Pelinel, femeia de afaceri a fost categorică: “Am şters numărul de telefon al Valentinei. Nu am niciun sfat pentru ea. Oamenii învaţă în cei şapte ani de acasă, apoi la şcoală şi după aceea plătesc pentru greşelile lor. Toţi plătesc… După faptă şi răsplată. Vorbind în general, femeile şi bărbaţii care contribuie la ruperea unei relaţii consfinţite prin sfânta taină a cununiei păcătuiesc. Dacă tu crezi în Dumnezeu, nu faci aşa ceva. Nu există «m-am îndrăgostit»… Păi ce, suntem iepuri?! Suntem oameni care gândesc şi îşi asumă responsabilităţi. Asta ne deosebeşte de alte mamifere: responsabilitatea pentru acţiunile noastre, pentru lucrurile pe care ni le-am asumat. E valabil şi pentru familie, şi pentru politică… Eu de 33 de ani mi-am respectat jurământul, am făcut o casă, un copil, asta înseamnă căsătoria… Fericirea clădită pe nefericirea altuia, indiferent că vorbim de adulter, înşelăciune, minciună, furt, se plăteşte în viaţă. Problema nu e că plăteşti tu, ci cele mai dragi persoane, mai exact copiii. Păcatele se transmit şapte generaţii... Adulterul era, până acum câţiva ani, pedepsit cu închisoarea”, ne-a declarat Monica Tatoiu.
În luna iulie, Valentina Pelinel va deveni mămica unui băieţel.

Ti-a placut?

5087

afisari