18°

București

ULTIMA ORA

Nemulţumit de "împărţirea" averii făcută de instanţă, Ionuţ Dolănescu a luat o DECIZIE RADICALĂ


Procesul şi lupta pentru averea lui Ion Dolănescu păreau să fi ajuns la final, numai că cei doi fraţi s-au declarat nemulţumiţi de "împărţirea" făcută de instanţă. Deşi Dragoş era fericit că procesul s-a terminat, Ionuţ a declarat, în exclusivitate pentru "ring", că va ataca decizia instanţei.


Aflat încă în America alături de familia sa, Ionuţ Dolănescu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de decizia instanţei, susţinând că va plăti procentul de 3% către stat, aproximativ 30.000 de euro, decât să accepte această rezoluţie. "Procesul nu se încheie acum aşa cum s-a grăbit Dragoş să afirme. Vom ataca hotărârea de fond cu apel şi mai sunt şi alte căi de atac. Nu pot şi nu am de unde să-i dau sulta pe care o cere şi cred că este limpede pentru oricine ce vrea Dragoş: bani nemunciţi. Mai bine plătesc 3% taxa la stat decât un sfert de milion de euro pentru o casă ce este supraevaluată şi care, în realitate, nu valorează atât cât susţine Dragoş! Este simplu de înţeles strategia lui: cu cât ridică mai mult valoarea casei din Caimatei făcând vorbire de milioane şi sute de mii de euro, care în realitate nu există, cu atât speră să primească sulta mai consistentă. De fapt, pe Dragoş, încă de la bun început, nu l-au interesat decât banii. Nu proprietăţile în sine, nu memoria sau amintirea iubitului nostru tată, doar banii! El, săracul, trăieşte şi acum cu obsesia saltelei pline cu milioane, dar care în realitate nu a existat! Cum am mai spus, este totdeauna nemulţumit şi frustrat... Dacă prin această hotărâre i se atribuie casa de la Sinaia, unde nu a pus o cărămidă, terenurile de la Tunari şi Butimanu, plus o sultă de un sfert de milion de euro şi el este tot nemulţumit, ce să mai spun eu, care rămân cu o casă şubredă şi cu datorii?! Lucrurile nu vor rămâne aşa. Sper să se stabilească valoarea reală a bunurilor şi să se împartă corect, adică egal, doar suntem fraţi", a declarat, pentru "ring", Ionuţ Dolănescu.
"În sfârşit, o să moştenesc şi eu măcar ceva de la tatăl meu"
Nemulţumirea lui Dragoş Dolănescu a fost doar verbală, urmând să se consulte cu avocata sa legat de ce are de făcut de aici înainte. "Sunt foarte bucuros că în sfârşit s-a terminat acest proces extrem de lung, care a durat în jur de şase ani, în condiţiile în care, în mod normal, ar trebui să dureze maximum doi ani. Sunt foarte bucuros că, în sfârşit, o să moştenesc şi eu măcar ceva de la tatăl meu după aproape 40-50 de ani de muncă. Eu cred că Ionuţ ar trebui să fie extrem de bucuros, pentru că lui i s-a dăruit tot ce a cerut. I s-a dat casa din Caimatei, în defavoarea mea, dar lucrul cel mai important pentru mine ar fi fost să ni se dea mie şi copiilor mei o parte din drepturile de autor. Doamna judecătoare a considerat însă că familia mea nu a meritat această mândrie. În săptămânile care urmează o să evaluez cu avocata mea dacă merită să mergem la o instanţă superioară", a spus Dragoş Dolănescu la Antena Stars.
Împărţirea averii
Săptămâna trecută, Judecătoria Sectorului 2 a decis ca Ionuţ să rămână cu vila din Bucureşti, evaluată la 685.000 de euro, un loc de veci în Cimitirul Bellu, un autoturism Dacia Logan, două certificate de proprietate emise de FPP şi drepturile de autor estimate la peste 75.000 de euro, în timp ce Dragoş a primit vila din Sinaia, evaluată la 180.000 de euro, 1/6 din casa şi terenul din str. Hagi Dina, în valoare de 6.000 de euro, şi mai multe terenuri în Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov.
"Doamna judecătoare i-a dat lui Ionuţ trei luni să îmi plătească suma respectivă. (...) Nu cred că Ionuţ nu are bani să plătească, pentru că i-a mers extrem de bine după ce a murit tatăl nostru.", DRAGOŞ DOLĂNESCU
"Nu este mulţumit de valoarea la care au fost evaluate bunurile. Nu este vorba numai de casa din Caimatei. Se impune o nouă expertiză pentru toate bunurile imobile.", GHEORGHE GHEORGHIU, avocatul lui Ionuţ Dolănescu

Ti-a placut?

2421

afisari