18°

București

ULTIMA ORA

O ARTISTĂ de la noi ŞOCHEAZĂ: "Mama m-a încurajat să POZEZ DEZBRĂCATĂ, iar acum REGRET!" (FOTO 18+)


A acceptat să pozeze goală în anul 2000, şi bărbaţii au aşteptat cu sufletul la gură numărul din aprilie. Apoi, a dezvăluit amănunte incredibile care au generat un întreg scandal între ea şi editorii revistei Playboy.

Daniela Gyorfi, căci despre ea este vorba, a vorbit de nenumărate ori despre apariţia în revista cu pricina, însă niciodată cu mândrie. Fotografiile alese pentru pictorial erau explicite, iar reacţia cântăreţei a declanşat un scandal imens.

Mai citeşte şi: EXCLUSIV. Refrenele Deliei AU ÎNNEBUNIT-O - Deşi NU A FOST INVITATĂ, Elena Udrea a dansat PE RUPTE, PE CANAPELE, la petrecerea artistei! (VIDEO)

EXCLUSIV. Cum îşi MOTIVEAZĂ Gianina Corondan candidatura la preşedinţia României: "O fac din convingere, ca şi "CETĂŢEANUL TURMENTAT"

Artista a dezvăluit că avea aşteptări mari după apariţia în Playboy, însă totul s-a întors ca un bumerang împotriva ei. Cariera, în loc să explodeze, a cunoscut o decădere severă. "Când am făcut pictorialul a fost într-un context, eram printre cele mai neconformiste artiste şi am atras atenţia. Scandalul atunci a plecat de la faptul că şedinţa foto nu m-a avantajat deloc. Ba din contră, un an de zile nu am avut spectacole sau concerte din cauza acestei apariţii", a declarat Daniela, pentru ziarulring.ro, în urmă cu ceva timp.


Întrebată recent de reporterul "ring" cum vede situaţia din trecut, cântăreaţa a răspuns cu regret că nu ar mai proceda la fel, dar a şi dezvăluit care era adevăratul "context" menţionat mai sus: "Nu aş mai poza şi, probabil, nici la vremea respectivă nu aş fi făcut-o, însă mama mea a fost cea care m-a încurajat iar acum îmi pare rău. Am discutat cu ea foarte mult acest subiect. Ideea era ca acea apariţie să îmi aducă numai beneficii, în schimb mi-a adus numai probleme.", a dezvăluit Daniela Gyorfi, în exclusivitate pentru ziarulring.ro.

Ti-a placut?

14679

afisari