18°

București

ULTIMA ORA

Oana Radu, despre cumplitul accident de mașină în care era aproape să-și piardă viața. Cine a salvat-o


Oana Radu, dezvăluiri incredibile după ce a făcut accident cu mașina. Artista a postat pe blogul personal un mesaj, în care povestește ce s-a întâmplat de fapt atunci când a avut accident cu mașina. Interpreta se afla împreună cu iubitul ei, care i-a și salvat viața.

Oana Radu, dezvăluiri incredibile după ce a făcut accident cu mașina. Vedeta recunoaște că dacă nu era iubitul ei, s-ar fi produs o tragedie, mai ales că nu purta centura de siguranță, după cum informează libertatea.ro. 

„Îmi amintesc doar, că ne-am întors, ne-am răsucit, şi ne îndreptăm către o râpă din afară carosabilului.. Atunci, iubitul meu a luat mâinile de pe volan, şi s-a aruncat asupra mea efectiv, luându-mă în braţe pentru a mă proteja. Am deschis ochii jos, înfipţi într-un gard. Eu stăteam pe scaunul din dreapta faţă, şi  nu purtăm centură, deşi, de câte ori sunt la volan, chiar dacă am de condus 2 minute, îmi pun centura. Ideea este că el mi-a salvat viaţă, sau m-a salvat de la un incident foarte grav, fiindcă puteam sări prin parbriz , sau puteam să mă lovesc foarte rău.. Atunci mi-am dat seama că mă iubeşte Dumnezeu, dar că şi el este în stare să îşi dea viaţă pentru mine!”, a scris Oana Radu pe blogul personal.

Oana Radu și-a făcut debutul în showbiz la emisiunea “Vocea României”, însă a devenit un model pentru multe femei atunci când a reușit să dea jos 60 de kilograme fără să-și micșoreze stomacul. La trei ani de când a slăbit, Oana Radu și-a arătat surplusul de piele, având curajul să accepte realitatea.

Ti-a placut?

1369

afisari