18°

București

ULTIMA ORA

Naguale, rănit în timpul filmărilor la noul lui videoclip, a ajuns la urgență


Pe Ovidiu Baciu, alias Naguale, l-au ajuns „demonii” lui Dan Bittman si blestemele Deliei de cand a plecat in strainatate si i-a lasat balta cu melodiile de top... Se pare ca fost la un pas sa plece „Pe aripi de vant” si doar un noroc cat hitul „Falava” l-a salvat in ultima clipa.


Compozitorul si producatorul de la Kazibo Music se pregateste se pare sa dea o noua lovitura muzicala, insa inainte de asta a fost lovit el insusi de ghinion la ultimele filmari, undeva in Suedia.


Intrebat de prieteni pe pagina de socializare ce face in aceasta perioada, Naguale a scapat porumbelul: l-au ajuns blestemele si a patit un necaz chiar la filmarile noului sau videoclip. Artistul se afla se pare intr-o stare destul de grava, intrucat din selfie-ul oferit prietenilor de pe Facebook apare cu sange pe fata si intins pe targa in ambulanta. „Si uite... m-au ajuns gandurile tale... #211 glumesc... filmam un clip... Te astept cu drag!”, i-a raspuns Naguale unui amic.

Naguale nu a putut fi contactat telefonic pentru a oferi detalii despre incidentul care i-a pus viata in pericol.

Naguale, premiat pentru hitul „Pe aripi de vant”, in anul 2014

„Si ingerii au demonii lor” este hitul produs de Kazibo Music pentru Dan Bittman

Naguale a trecut oceanul pentru noi proiecte muzicale

Naguale s-a integrat imediat printre producatorii americani care i-au devenit imediat nu doar colaboratori, ci si prieteni

Mai mult prin strainatate in ultimele luni, lui Naguale pare sa-i priasca profesional plaiurile straine

Ti-a placut?

1449

afisari