18°

București

ULTIMA ORA

Pasiunea SECRETĂ a Deliei! Are în COLECŢIE peste 600 de sticluţe strânse din VACANŢE


Diva de la "X Factor", show difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, este pasionată de călătorii şi se declară îndrăgostită de Asia. Într-un interviu acordat ziarului "ring", Delia Matache a povestit experienţele sale - atât cele cu rucsacul în spate, cât şi cele de relaxare...


Care sunt criteriile după care îţi alegi destinaţia de vacanţă?
Ne uităm mult pe ofertele de pe net şi alegem ce ne atrage atenţia mai mult. Sigur, primim şi recomandări din partea prietenilor, pentru că toţi ştiu că suntem mari amatori de călătorii. Nu avem reguli clasice de la care să nu ne abatem, însă depindem mereu de programul meu încărcat. Cum pe agenda mea sunt mai mereu cântări, filmări sau şedinţe foto, trebuie să ţinem cont de toate acestea înainte de a planifica o vacanţă. De obicei luăm decizia cu câteva săptămâni înainte.


Unde ai petrecut ultima vacanţă şi ce te-a impresionat cel mai mult?
Chiar ieri m-am întors dintr-o scurtă vacanţă la Londra. Au fost câteva zile de relaxare după o perioadă foarte aglomerată în care am filmat mult pentru "X Factor", am înregistrat melodia "Pe aripi de vânt" şi am filmat şi videoclipul pentru ea. Ne-am plimbat, am făcut şi ceva cumpărături, am vizitat, aşa că timpul a trecut foarte repede.
Destinaţia favorită - Asia
Eşti adepta vizitării obiectivelor turistice, adică a vacanţelor active, sau a relaxării?
De-a lungul timpului, am fost şi cu rucsacul în spate, şi la hoteluri de lux, unde am vizat doar relaxarea. Este în funcţie de ceea ce ne dorim în perioada respectivă, iar Răzvan găseşte mereu soluţia cea mai bună pentru orice situaţie. De exemplu, în vacanţa din ianuarie, care e mai mare, optăm şi pentru plimbări mai lungi, zone de explorat etc.; în schimb, dacă fugim vara câteva zile pe o plajă, ne dorim să profităm din plin de relaxare, aşa că nu prea părăsim complexul.
Unde îţi doreşti să ajungi şi de ce?
Destinaţia favorită e Asia, clar! E o lume complet diferită de zona europeană. Au alte tradiţii, mentalităţi, stiluri vestimentare, fructe... E foarte frumos şi nu am văzut nici pe departe tot. Ne-ar plăcea foarte mult să punem accent şi pe latura spirituală, aşa că mai avem pe lista noastră de vacanţă Tibetul sau America de Sud, mai exact Peru.
Colecţionezi ceva din vacanţe?
Trebuie să recunosc că sunt o mare colecţionară de parfumuri - cred că am deja vreo 600 de sticluţe - şi îmi place să-mi cumpăr haine din locurile în care merg. Bagajele mele de vacanţă sunt, de cele mai multe ori, sumare la plecare, pentru că mereu găsesc lucruri frumoase de cumpărat.


"Am mâncat foarte multe ciudăţenii în călătoriile mele, inclusiv un soi de gândăcei prăjiţi. Nu mi-au plăcut, dar măcar am încercat.", DELIA MATACHE
"Îmi place foarte mult să fac drumeţii şi merg de câte ori pot în Bucegi. În ultima perioadă nu prea am mai avut timp, dar sper să reuşesc în curând", DELIA MATACHE

Ti-a placut?

6102

afisari