18°

București

ULTIMA ORA

Pe Bianca Drăgușanu o cunoaște toată țara, dar cum arată sora ei!? E manichiuristă la Calan și…


De Bianca Dragusanu, de operatiile si fostii ei iubiti au auzit toti romanii, dar familia ei se tine departe de blitzuri. Asa se face ca Oana, sora mai mica a fostei/viitoarei doamne Slav, a stat mereu in umbra surorii sale, chiar daca si ea are motive serioase de lauda la capitolul frumusete. O recomanda in primul rand trupul la fel de bine sculptat ca al Biancai, dar si ochii albastri. Spre deosebire de sora sa, Oana nu a intervenit peste ceea ce i-a dat Dumnezeu la nastere, preferand sa fie naturala.

Oana este manichiurista in Calan, orasul in care a copilarit si Bianca. A terminat facultatea si liceul economic, dar a ales sa lucreze intr-un salon unde se simte foarte bine.

Casatorita a doua oara

Oana a pus pe primul loc familia si are deja un baietel mare. Din pacate, insa, prima incercare de mariaj s-a soldat cu un divort, in 2011. Pana la urma, soarele a iesit din nou si pe strada ei, iar anul trecut s-a recasatorit. La nunta a participat, evident, si celebra Bianca, cele doua surori fiind absolut superbe in rochii de ocazie lungi, de culoare verde.

Oana are doi baieti: pe Darius, din prima casnicie, si pe David, din a doua casnicie.

Sursa foto articol cancan.ro, facebook. 

Ti-a placut?

1795

afisari