18°

București

ULTIMA ORA

PREVIZIUNI ULUITOARE! Ce aduce Anul Maimuţei de Foc pentru FIUL Valentinei Pelinel


2016 este văzut în astrologia chinezească drept un an al evoluţiei, întrucât Maimuţa de Foc, sub al cărui semn ne vom afla până în 27 ianuarie 2017, este o zodie ce stimulează creativitatea, punând în prim-plan calităţile tuturor nativilor. Vedetele care vor naşte în acest an pot aduce pe lume un viitor Einstein.
Valentina Pelinel, Sore, Adela Popescu, Andreea Tonciu sunt doar câteva dintre vedetele care vor deveni mămici în 2016. De astăzi am intrat în Anul Maimuţei de Foc şi, potrivit horoscopului chinezesc, copiii născuţi în acest an vor avea din caracteristicile focului yang. Vor fi copii optimişti, prietenoşi, impulsivi, temperamentali, generoşi, nerăbdători şi energici care vor aduce schimbări în vieţile celor din jur prin deschidere mentală.
Mulţi pot alege căi spirituale
Cristina Groza, maestru internaţional de Feng Shui şi Coloanele Destinului, acreditat de AIFS (Asociaţia Internaţională de Feng Shui), fondatoarea Academiei de Feng Shui şi Coloanele Destinului “Cristina Groza”, lector la congrese internaţionale de Feng Shui - Singapore (2013), Australia (2014), Shanghai (2015), a explicat, pentru “ring”, care sunt particularităţile copiilor născuţi în Anul Maimuţei de Foc. “Toţi copiii care se vor naşte în acest an vor avea destinul sub o stea academică, adică vor fi cercetători, inventatori, vizionari, buni analişti şi formatori. Einstein este un exemplu de persoană care a avut în destin o astfel de stea academică. Copiii care se vor naşte în luna august vor fi şi mai înzestraţi, având încă o stea academică prin dublarea elementului lunii (august fiind Luna de maimuţă). Cei născuţi în lunile martie, aprilie şi octombrie primesc, pe lângă steaua academică, şi o stea a virtuţii. Acest aspect le dă blândeţe, charismă, protecţie divină şi deschidere spirituală. Mulţi dintre aceşti copii pot alege căi spirituale; pot ajunge preoţi, călugări cu har sau persoane publice cu multă influenţă şi priză la public”, susţine specialista.


Andreea Tonciu, atenţie sporită
Viitoarele mame născute în semnul Tigrului, cum este şi cazul Andreei Tonciu, trebuie să evite expunerea în zone publice. “Mamele născute în Anul Tigrului trebuie să aibă grijă, în mod special, să nu se expună în public, 2016 fiind sub semnul virozelor, infecţiilor respiratorii, să evite aglomeraţiile şi să urmărească să-şi întărească sistemul imunitar. Li se recomandă să evite să călătorească, anul acesta, în direcţiile NE şi SV ale lumii (unui continent, unei ţări), iar dacă trebuie totuşi să facă acest lucru să fie mai atente ca de obicei”, a adăugat Cristina Groza.
Petreceri zgomotoase
Cuplurile care se vor căsători în Anul Maimuţei de Foc, cum este cazul Andreei Tonciu, dar şi al Adelinei Pestriţu, vor avea parte de petreceri zgomotoase, pline de energie, dar cu ceva scântei între participanţi. “Ei bine, emoţii vor fi destule, deoarece unul dintre elementele anului, şi anume focul yang, va imprima un tumult afectiv. Focul yang dă firi pasionale, temperamentale, care nu au răbdare, aşa că unul dintre sfaturile anului 2016 pentru miri este să dezvolte răbdare. Îndrăgostiţii se vor aprinde destul de repede, dar, din fericire, focul yang este împăciuitor şi lipsit de ranchiună, aşa că vor ajunge la fel de rapid la împăcare. Din punct de vedere al ştiinţei Feng Shui, energiile anuale aducătoare de probleme vor fi la NE şi SV, aşa că, pentru ca luna de miere să fie cât mai liniştită, lipsită de încurcături (pierderi de bagaje, expuneri la viroze etc.), ar fi indicat ca proaspeţii însurăţei să evite călătoriile către aceste zone ale lumii. Totodată, se recomandă evitarea sporturilor extreme şi a persoanelor născute sunt semnul sau în Anul Tigrului ori Maimuţei. Petrecerile vor fi şi ele influenţate de elementul focului yang (soarele), fiind mai zgomotoase ca în alţi ani, pline de energie, optimism şi posibil cu ceva scântei între participanţii la petrecere. Se recomandă supravegherea mai atentă a focurilor de artificii deoarece focul yang poate genera incendii”, ne-a mai spus Cristina Groza.

Foto: voceatransilvaniei.ro

Ti-a placut?

4592

afisari