18°

București

ULTIMA ORA

Probleme pentru Bianca: roşcata a fost DATĂ ÎN JUDECATĂ de STATUL ROMÂN!


Conduce maşini scumpe, unele ce depăşesc chiar 50.000 de euro, dar uită să plătească taxele. Bianca Drăguşanu a fost prinsă fără rovinietă şi se pare că nu a plătit nici amenda, motiv pentru care CNADNR cere executarea silită.
Recent, Bianca Drăguşanu a fost dată în judecată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), prin Direcţia de Drumuri şi Poduri Bucureşti, care cere, în instanţă, încuviinţarea executării silite a roşcatei. Surse din instituţie ne-au spus că acest lucru este solicitat doar pentru amenzile privind lipsa rovinietei care nu au fost plătite. Mai precis, şoferii de autoturisme care sunt prinşi circulând pe drumurile naţionale fără rovinietă se aleg cu amenzi între 250 şi 500 de lei. Dacă va pierde procesul, Bianca va avea de plătit, în plus, şi cheltuielile de executare.


Bianca nu recunoaşte amenda
Contactată de "ring", Bianca Drăguşanu părea să nu fie la curent cu amenzile primite şi nici cu faptul că a fost dată în judecată. "Nu am nicio amendă şi nu m-a dat nimeni în judecată", a ţinut să lămurească roşcata, care, probabil, până la această dată, nu a primit citaţia, data înregistrării dosarului la Judecătoria Sectorului 1 fiind 26 iunie.
A plâns când i-au ridicat permisul
În 2010, Bianca Drăguşanu a fost prinsă pe picior greşit de poliţiştii constănţeni. A rămas fără permis auto pentru 30 de zile după ce a intrat într-o depăşire în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată. Comisarul Tudorel Dogaru, şeful din acea perioadă al Biroului de Accidente din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, a povestit presei că, atunci când a aflat vestea, Bianca a început să plângă, apoi a cerut să-i fie chemată o ambulanţă pe motiv că i s-a făcut rău. Ulterior, aceasta a contestat procesul-verbal, însă judecătorii nu i-au dat câştig de cauză.
31 de ani va împlini Bianca Drăguşanu la sfârşitul acestui an.
3 euro costă rovinieta pentru autoturism valabilă timp de şapte zile.

Ti-a placut?

4603

afisari